Urban Trail Run Maastricht 2017

zondag 12 februari 2017 09:30
Urban Trail Run Maastricht 2017

Zondagmorgen 12 februari is Boekhandel Dominicanen één van de gebouwen op de route van de eerste Urban Trail in Maastricht, een absolute must om de binnenstad op een unieke en sportieve manier te ontdekken.

 

Na succesvolle edities in Groningen, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven, ontvangt Maastricht de eerste Urban Trail van 2017. Elke Urban Trail draait om de bijzondere loopervaring. Deelnemers komen op plaatsen en lopen door gebouwen waar ze normaal nooit hardlopen.

Andere hoogtepunten binnen het parcours zijn Centre Céramique, de Tapijnkazerne en de Cellebroederskapel. In aanloop naar het evenement worden steeds meer locaties bekend gemaakt. De route blijft dus voorlopig nog een geheim.

Er worden voor deze editie maximaal 3.000 lopers toegelaten. Inschrijven is vanaf 15 december mogelijk. Start en aankomst bevinden zich aan de Tapijnkazerne in Gebouw M. De eerste start is om 9:30 en elke 20 minuten vertrekt er een wave. Na de aankomst wacht de lopers een heerlijk ontbijt en een welverdiende medaille.

Voor alle informatie en inschrijvingen, kunnen deelnemers terecht op: www.maastrichturbantrail.nl.

pro-mbooks3 : libris