lezing Perziana over Iran

donderdag 8 juni 2017 19:30
lezing Perziana over Iran

Het prachtige Iran, het land dat in de loop der tijd onderhevig was aan veelbewogen gebeurtenissen, heeft zich ontwikkeld tot een stabiel land met behoud van haar indrukwekkende cultuur en historie.

In samenwerking met Boekhandel Dominicanen Maastricht en Turnkey Media geeft Perziana Tours & travel  op 8 juni 2017 een lezing geven over de cultuurreis, die door Perziana wordt aangeboden.

U wordt in duizelingwekkende vaart meegevoerd langs meer dan 7.000 jaar geschiedenis. Van Persepolis tot de Heilige stad Qom, van de dynastie der Hachameniden tot de huidige Islamitische Republiek.

De mensen van Persianaj ontvangen u om 19:00 uur met een kopje koffie en lekkere Iraanse hapjes, verzorgd door het restaurant Papaz. Om 19:30 uur begint de presentatie, waarbij mede de ervaringen van eerdere reizigers aan bod zullen komen. Op de presentatie volgt een intermezzo met een optreden van een Iraanse artiest, die Iraanse muziek ten gehore zal brengen op traditionele Iraanse muziekinstrumenten. Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Heeft u interesse om deze presentatie bij te wonen? Meld u dan nu aan door een e-mail te sturen naar: [email protected] en we houden graag rekening met uw komst!

pro-mbooks2 : libris