Versjes op maat van Lars van der Werf

zondag 18 juni 2017 14:00
Versjes op maat van Lars van der Werf

Zondag 18 juni is het vaderdag. Lars van der Werf, bekend van Versjes van Lars, is dan van 14.00 tot 16.00 uur te gast en maakt versjes op maat. 

 

Lars van der Werf is een in 1987 geboren plezierdichter en schrijver uit Rotterdam.

Zijn versjes zijn vaak maar heel kort en ogenschijnlijk ontzettend eenvoudig, maar de versjes van Lars doen iets met je. Ze beschrijven stuk voor stuk nét dat ene wat jij nooit onder woorden kunt brengen. Liefde, verlangen en geluk maar ook gemis en verdriet komen allemaal voorbij.

In november 2014 verscheen het boekje 'Versjes van Lars' en in februari 2016 kwam 'Heb lief' uit, allebei bij uitgeverij J.M. Meulenhoff. Van de boekjes zijn al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

Elke dag een zoen is zijn nieuwste boek, dat 13 juni verschijnt; de nieuwe selectie van Lars’ allermooiste, liefste, grappigste, virtuooste versjes  Glimlachen moet je wat Lars betreft elke dag doen, zoveel mogelijk, en om je daar een beetje bij te helpen heeft hij weer een heel boekje vol glimlach geschreven. Net als zijn eerste twee succesvolle bundels is ook Elke dag een zoen een bonte verzameling geestige, lieve en verrassende versjes – een rijmend feestje.

Een bundel versjes van Lars van der Werf is het ideale cadeautje voor geliefden, familie en iedereen die je een warm hart toedraagt.

pro-mbooks3 : libris