Concert Paul Birchwood

donderdag 7 juni 2018 19:00
Concert Paul Birchwood

Paul Birchwood (pseudoniem van Paul van Berlo) brengt sinds 2016 albums uit met eigen werk of eigen werk van anderen, waaraan hij meewerkt.

Donderdag 7 juni om 19.00 uur geeft Paul Birchwood een gratis toegankelijk concert bij Boekhandel Dominicanen.

De band brengt naast sfeervolle covers en nummers van het eerste album Still Stream 1 ook geheel nieuwe composities ten gehore. Still Stream 1 bevat melodieuze popmuziek en het is een album waaraan veel muzikanten hebben meegewerkt.

Daarnaast zijn twee piano-albums verschenen: Wing Stream 1 (eind 2016) en Wing Stream 2 (eind 2017). Alle pianostukken zijn gecomponeerd door Paul van Berlo en co-composed en ingespeeld door David Voncken.

The Birchwood Band bestaat uit: Vera de Kok (zang en gitaar), Laurent Bruning (sologitaar), Jean Marie Starmans (drums en zang, keyboard, trompet), Luc Hautvast (basgitaar) en Paul van Berlo (zang, gitaar en elektrische piano). Luc is helaas verhinderd.

Meer info:  www.paulbirchwood.com

Op YouTube zijn 2 clips te vinden van 'Paul Birchwood': de clip Diva (gemaakt door 2 studenten van de Jan van Eyck academie); en recentelijk In eus sjoen Mestreech, gezongen door Vera de Kok (een eenmalig uitstapje in het dialect , een eerbetoon aan de stad Maastricht).

Het optreden is gratis toegankelijk.

Vragen over dit evenement? Stuur gerust een mailtje: [email protected]

pro-mbooks2 : libris