Fashionclash | Presentatie Birgitta de Vos: The Soul of Fashion and Beauty

zondag 17 juni 2018 15:00
Fashionclash | Presentatie Birgitta de Vos: The Soul of Fashion and Beauty

Tzsarina FashTech Platform en Boekhandel Dominicanen nodigen Birgitta de Vos, auteur van de boeken OUT OF FASHION | THE NEW FASHION en DRESSING THE SOUL | AGELESS BEAUTY, uit voor een inspirerende presentatie over de totstandkoming van haar boeken.

 

 The Soul of Fashion and Beauty 

'My religion is to be free from fashion’ zegt Birgitta de Vos (auteur, kunstenaar, fotograaf, ontwerper en oprichter van modemerken  Just B., Bohemian en Clean Cotton) Waarom stapt Birgitta na meer dan 25 jaar uit de mode en gaat ze haar eigen boeken publiceren? Hoe vindt ze een nieuwe passie voor kleding terug op haar reizen?

Haar boeken ‘OUT OF FASHION | THE NEW FASHION’ en 'DRESSING THE SOUL | AGELESS BEAUTY’ zijn prachtig vormgegeven foto boeken. Ze heeft ze in eigen beheer en in gelimiteerde oplage uitgegeven. Ze raken hart en ziel van haar lezers en gaan de hele wereld over.

Birgitta de Vos is met haar unieke kijk op de (mode)wereld de tijd meestal jaren vooruit, maar door uit de mode te stappen is ze nu helemaal in de mode.

Kom en laat je inspireren door de woorden, beelden en boeken van Birgitta de Vos om je eigen religie te ontdekken in de mode wereld.

Er is gelegenheid na afloop om de boeken te kopen en te laten signeren.

Deze presentatie is gratis toegankelijk. 

Vragen over dit evenement? Stuur gerust een mailtje: [email protected]

pro-mbooks3 : libris