december

Signeersessie Carine Vaessen: 'Pleister op mijn kont'

vrijdag 9 december 2022

Geen flirtmateriaal meer zijn, leven met pubers in huis en de opmerkelijke verschillen tussen vrouwen uit de Randstad en die uit de provincie: zomaar enkele onderwerpen die aan bod komen in het boek van Carine Vaessen, ‘Pleister op mijn kont - avonturen van een provinciale moeder in de overgang’, dat 17 oktober verscheen. Carine is op vrijdag 9 december om 15.00 uur aanwezig bij Boekhandel Dominicanen om haar boek te signeren! Wandel gezellig binnen en maak een praatje, aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Interview Eva Jinek

vrijdag 16 december 2022

Wij zijn ongelofelijk trots om te mogen mededelen dat talkshowkoningin Eva Jinek vrijdag 16 december om 19.00 uur aanwezig zal zijn bij Boekhandel Dominicanen! Ze zal geïnterviewd worden door Stephan van Appeven over haar boek 'Droom groot, verhalen van voorbeelden'. Na het interview is er natuurlijk tijd voor vragen en een signeersessie.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Klik dan hier om je aan te melden! 

Meer informatie

Meet & Greet - Dankzij Dorien

zaterdag 17 december 2022

Zaterdag 17 december vanaf 14.30 uur zal Hélène Nijssen in de winkel aanwezig zijn voor een meet & greet. Ze vertelt je heel graag meer over haar (nog te verschijnen) boek 'Dankzij Dorien', waarin spiritualiteit, het leven toen en nu en emigratie centraal staan. Daarnaast kun je natuurlijk je boek laten signeren.

Benieuwd naar waarom dit boek samenhangt met de geschiedenis van onze boekhandel? Lees dan snel verder of kom naar de meet & greet! 

Aanmelden is niet nodig voor de meet & greet. 

 

Meer informatie