Presentatie 'Een lach met tranen' Glenn Wijntjens

zaterdag 25 maart 2023 17:00
Presentatie 'Een lach met tranen' Glenn Wijntjens

Zaterdag 25 maart om 17.00 uur wordt het boek van Glenn Wijntjens feestelijk gepresenteerd. 'Een lach met tranen' vertelt het verhaal van Glenn en hoe het is om met een spierziekte te leven, de leuke en minder leuk momenten.

Wil je graag bij de presentatie aanwezig zijn? Wegens grote belangstelling is aanmelden verplicht en kunnen wij geen zitplaats meer garanderen. 

Meer over Glenn Wijntjens en zijn boek 'Een lach met tranen'

''Mijn naam is Glenn Wijntjens. In mijn puberteitsjaren werd ik geconfronteerd met de progressieve spierziekte Friedreich Ataxie. Ik begon destijds moeilijker te lopen en mijn motorische beperkingen namen toe. Op mijn vijftiende moest ik noodgedwongen stoppen met mijn grootste hobby: voetballen. Het lopen ging verder achteruit en rond mijn twintigste belandde ik in mijn eerste rolstoel. Het begin van een erg moeilijke periode, die ik met veel en goede hulp van mijn ouders, familie en vrienden ben doorgekomen.

In mijn boek “Een lach met tranen”  beschrijf ik hoe het is om met deze spierziekte te leven. De leuke en minder leuke momenten.

Vele gebeurtenissen waren waarschijnlijk anders afgelopen als ik gezond was geweest. Maar aan de andere kant zouden vele herinneringen dan nooit gemaakt zijn. De volledige opbrengst van mijn boek gaat naar de Stichting ROLLEN VOOR SPIEREN. Deze stichting doneert haar geld aan onderzoek naar de spierziekte Friedreich Ataxie.''

pro-mbooks3 : libris