Presentatie ‘Jekerkwartier’ door Frank Bokern

zaterdag 7 oktober 2023 16:00
Presentatie ‘Jekerkwartier’ door Frank Bokern

Frank Bokern presenteert zijn nieuwe boek ‘Het Jekerkwartier. Broedplaats van vrolijk verzet’ op zaterdag 7 oktober om 16:00 uur. Boekhandel Dominicanen, Uitgeverij Van Oorschot en Frank Bokern nodigen je van harte uit om deze feestelijke presentatie in Pesthuys Podium bij te wonen.

LET OP! Het maximum aantal inschrijvingen voor deze presentatie is bereikt. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. 

De deur gaat open om 15.45 uur. De presentatie start om 16.00 uur met een kort interview van René Corten met de auteur over de wordingsgeschiedenis van deze ‘toegift’ op ‘Crapuul. Kroniek van een krottenwijk’.

Aansluitend leest Frank Bokern enkele fragmenten voor uit zijn nieuwe boek, waarna hij het eerste exemplaar overhandigt aan Marijke Stultiens. De 96-jarige kunstenaar was met de verhalen over haar jaren als student in het Jekerkwartier een belangrijke motor achter het boek.

Boekhandel Dominicanen is aanwezig met volop exemplaren van ‘Het Jekerkwartier. Broedplaats van vrolijk verzet’. En natuurlijk zit Frank Bokern klaar om te signeren.
Graag tot zaterdag 7 oktober, 16.00 uur, Podium Pesthuys, Vijfkoppen 1 Maastricht.

 

pro-mbooks3 : libris