Dominicanen on tour: Rico Verhoeven

zondag 4 maart 2018 11:00
Dominicanen on tour: Rico Verhoeven

Zondag 4 maart vanaf 11.00 uur is GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven in de Sporthal Geusselt in Maastricht.

Hij presenteert zijn methode The Winners Workout voor niet-professionele sporters.

Wij zijn deze zondag ook aanwezig met het boek Rico, dat geschreven is door Leon Verdonschot.

Leon Verdonschot volgde de wereldkampioen kickboksen een jaar lang intensief. Tijdens trainingen, in voorbereiding naar wedstrijden, tijdens presentaties en workshops, thuis en in zijn vrije tijd. Hij sprak vele (jeugd)vrienden, familieleden, trainers, medesporters.

Het resultaat is RICO: niet alleen een meeslepend en filmisch geschreven verhaal op de huid van de beste kickbokser ter wereld, maar ook een onthullend inkijk in het persoonlijke leven van Verhoeven. Voor het eerst vertelt hij (en zijn intimi) het verhaal van zijn getroebleerde jeugd. Zijn verstoorde relatie met zijn moeder, en de rol van zijn vader, die hem de eerste jaren trainde maar uiteindelijk buiten Verhoevens sportieve team belandde. Het legde de basis voor een zeer gecompliceerde band, die onlangs tragisch eindigde met het overlijden van Verhoevens vader. 
RICO is niet alleen een verhaal over sportieve wilskracht en discipline, maar ook een ontroerend verslag van een andere strijd: die om los te komen van je verleden.

Locatie:

Sporthal Geusselt

Olympiaweg 81

6225 XX Maastricht

pro-mbooks3 : libris