Meet & greet Nathalie Pagie

zaterdag 19 mei 2018 13:00
Meet & greet Nathalie Pagie

Zaterdag 19 mei om 13.00 uur is Nathalie Pagie te gast bij Boekhandel Dominicanen! U kunt met haar in gesprek gaan over haar nieuwe thriller RioGrande, maar natuurlijk ook over haar andere boeken.

Rio Grande is een razendspannende roadtrip door Mexico, het derde deel in een reeks over journalistenduo Tara Linders & Diego Martinez, na Paradijsvogels en Casa Familia.

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen – nergens sneuvelen er momenteel zo veel journalisten als in Mexico – maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op één voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink.


De pers over de boeken van Nathalie Pagie:

‘Door de vakantielocatie doet Paradijsvogels aan een Suzanne Vermeer denken – een vergelijking die absoluut in het voordeel van Pagie uitvalt.’ VN Detective en Thrillergids

‘Casa Familia is een lekkere ouderwetse avonturenroman in een modern jasje.’ Vrij Nederland

‘Zinderende spanning in het paradijs.’ BN DeStem

'Dit derde deel overtreft de voorgaande boeken qua spanning. Je zit af en toe écht op het puntje van je stoel, omdat er allerlei onverwachte zaken gebeuren. Heerlijk!' Boekenbeschrijfster.nl

'De aangename schrijfstijl laat je door het verhaal vliegen.' vrouwenthrillers.nl

Deze signeersessie is gratis toegankelijk.

Heeft u vragen over dit evenement? Stuur gerust een mailtje: [email protected]

pro-mbooks3 : libris