Signeersessie zusjes van Gastel

zondag 27 november 2016 13:30
Signeersessie zusjes van Gastel
Meet & greet Chantal en Priscilla van Gastel

 

Bestsellerauteur Chantal van Gastel (bekend van o.a. de populaire Zwaar!-serie, Geknipt voor jou en Ik wist het) schrijft samen met haar zus Priscilla van Gastel een adembenemende psychologische thriller, met de titel Zonder jou. Om haar fans te ontmoeten zullen beide zussen op verschillende plekken komen signeren. Zaterdag 27 november zijn zij van 13.30 tot 14.30 uur te gast bij Boekhandel Dominicanen.

Zonder Jou

In ZONDER JOU draait het om Valerie die haar huwelijk met Oscar ziet stranden onder de druk van hun onhandelbare zoon Mick.

Wat doe je als je kind een steeds groter gevaar vormt voor zichzelf én anderen?

Valerie staat op een keerpunt. Voor de tweede keer in haar leven. En beide keren werd ze hiertoe gebracht door haar grote liefde Oscar. De eerste keer was jaren geleden, toen ze haar voorspelbare leven inruilde voor een vrijgevochten bestaan met hem.

De tweede keer is nu, nu hij op het punt staat haar en hun zoon Mick te verlaten. Niet omdat hun liefde voorbij is, maar omdat Mick lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis die zo ontwrichtend is dat Oscar het niet meer kan verdragen. Plots staat Valerie er alleen voor. Terwijl het gedrag van Mick angstaanjagend uit de hand loopt, probeert Valerie uit alle macht zichzelf en haar kind te beschermen. Maar hoe doe je dat, als het grootste gevaar van hemzelf afkomstig is?

Deze signeersessie is gratis toegankelijk.

Vragen over dit evenement? Stuur een mailtje: [email protected]

Zonder Jou

pro-mbooks2 : libris