Doe mee aan de Kookboeken7daagse!

zondag 19 november 2017 13:00
Doe mee aan de Kookboeken7daagse!

Op 11 november start de Kookboeken7daagse 2017. Deze hele week staat het kookboek centraal. Boekhandel Dominicanen viert dit door extra flink uit te pakken met een smakelijk kookboekenweekend! En er zijn leuke prijzen te winnen...

 

 

Op donderdag 16, zaterdag 18 en zondag 19 november zal onze boekhandel gevuld zijn met bekende kookboekenschrijvers, heerlijke hapjes en bijpassende drankjes. En het mooie is: jij kunt alles proeven! Daarnaast organiseren we een kookwedstrijd en een foodpornchallenge op Instagram. Doe mee en maak kans leuke prijzen!

Programma kookboekenweekend (let op: er kunnen nog schrijvers bij komen):

Zaterdag 18 november (klik op de schrijvers voor meer info)
14:00
15:00
15:00
 
Zondag 19 november (klik op de schrijvers voor meer info)
13:00
15:00
15:00

 

Kookwedstrijd

Ben jij een échte chef-kok? Komt iedereen altijd bij jou voor die mooie taart, die heerlijke ovenschotel of dat verrukkelijke toetje? Doe dan mee met onze kookwedstrijd tijdens ons smakelijke kookboekenweekend!

Heb jij een heerlijk recept en wil jij dat graag bekend maken bij het grote publiek? Geef je dan op voor onze kookwedstrijd! Mail jouw unieke recept (uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw geheime recept om) en wie weet word jij geselecteerd!  Jij mag dan jouw recept bereiden en meebrengen naar onze boekhandel op zondag 19 november. Samen met de andere geselecteerden bemannen jullie een stand en mogen bezoekers jullie recepten proeven en beoordelen.

Aan het eind van de dag maken wij bekend wie de winnaar is. Deze wint een restaurant bon om zelf eens de pannen te laten staan en te genieten van de recepten van een ander!

Wil je meedoen? Geef je dan vóór 5 november op door een mailtje te sturen met jouw unieke recept en motivatie naar: [email protected]

 

Foodpornchallenge

Doe mee aan de #foodporndominicanen challenge tijdens de Kookboeken7daagse! Je kent het wel, de plaatjes van heerlijke gerechten vliegen je op Instagram om de oren. Of ze nu afkomstig zijn van de populaire Rens Kroes of van je kokkerellende buurman, iedereen ziet deze ‘foodporn’ plaatjes wel eens voorbij komen. Maak jij zelf ook wel eens mooie foto’s van jouw gerechten waarvan het water in de mond loopt? Dan is dit misschien iets voor jou!

Tijdens de kookboekenweek organiseren wij een challenge op onze Instagram (boekhandel_dominicanen). Van 13 t/m 19 november plaatsen we iedere dag een bepaald soort recept (pasta, toetje, taart). Plaats iedere dag een foto van jouw gerecht en vermeld er natuurlijk ook even bij uit welk kookboek je het hebt gehaald of misschien heb je het zelf verzonnen? Plaats je foto met #foodporndominicanen. Degene met de smakelijkste foto’s wint een kookboekenpakket!

pro-mbooks2 : libris