Kookboeken7Daagse: Carola de Kanter

zaterdag 18 november 2017 15:00
Kookboeken7Daagse: Carola de Kanter

Zaterdag 18 november Carola de Kanter samen met andere kookboekenschrijvers bij Boekhandel Dominicanen, Zij signeert haar boek ‘Leafs‘ dat genomineerd is voor Kookboek van het Jaar 2017 en u kunt hapjes proeven.

Carola de Kanter ontwikkelt al jaren vernieuwende vegetarische recepten, eerst voor haarzelf en later beroepsmatig. In haar kas en tuin kweekt zij allerlei groenten, fruit, kruiden en (eetbare) bloemen en gebruikt ze voor haar kookatelier. Carola was jaren vaste kok van Koffietijd, kookte o.a. voor AVRO´s Service Salon en ontwikkelt recepten voor verschillende magazines.

 

Met ‘Leafs‘ leer je gevarieerde, spannende en vooral ook wisselende seizoensgerechten te maken zonder vlees of vis. Carola de Kanter neemt je mee naar haar kookatelier en laat zien hoe zij uit haar kas, moestuin, fruittuin en boomgaard lekkere en bijzondere smaken op het bord tovert met niet al te ingewikkelde, vegetarische recepten.

Uiteraard is er een hoofdrol weggelegd voor groenten, fruit en kruiden uit de moestuin, aangevuld met onbekende, spannende producten uit de toko en van de markt. Volg het seizoen en geniet van de eerste lentezon, de rijke zomeroogst en hartverwarmende herfst- en wintergerechten.

Bovendien geeft Carola je tips over het kweken en verwerken van producten, ook als je niet beschikt over een tuin maar wel een plaatsje hebt op je balkon of vensterbank.

pro-mbooks3 : libris