Kookboeken7daagse: Danny Jansen van 24Kitchen  

zaterdag 18 november 2017 14:00
Kookboeken7daagse: Danny Jansen van 24Kitchen   

 

Zaterdag 18 november komt Danny Jansen, bekend als tv kok van 24Kitchen, in het kader van de Kookboeken7daagse naar Boekhandel Dominicanen. Hij wokt een heerlijke kip cashew, u kunt met hem in gesprek gaan en hij signeert zijn boeken.

Danny maakte zijn debuut op 17 jarige leeftijd in het legendarische kookprogramma: Koken met Sterren met  Cas Spijkers, tijdens een kort kookfilmpje. Na vele jaren ervaring, eerst in de keuken en daarna achter de schermen bij televisie, begint Danny zijn echte televisiewerk bij hét digitale kookkanaal 24Kitchen.

Daar presenteert hij 3 jaar het kookprogramma "Grenzeloos koken Azië", meer dan 150 afleveringen met meer dan 200 heerlijke Aziatische recepten. 

In 2015 start hij met de succesvolle programma reeks "Zoals alleen Oma dat kan" waarin Danny samen met Indische Oma's kookt. In oktober 2015 verscheen het "Zoals alleen Oma dat kan" kookboek.

In 2015 is Danny ook lid van het nieuwe team van het populaire programma "De Makkelijke Maaltijd", Waarin binnen 30 minuten een lekkere gevarieerde maaltijd op tafel wordt gezet. 

pro-mbooks3 : libris