Kookboeken7daagse: Yvette van Boven van Koken met Van Boven bij Boekhandel Dominicanen

donderdag 16 november 2017 19:00
Kookboeken7daagse: Yvette van Boven van Koken met Van Boven bij Boekhandel Dominicanen

Koken met Van Boven is het kookprogramma van de VPRO waarin Yvette van Boven iedere aflevering heerlijke gerechten bereidt met lokale ingrediënten.

(zie ook https://www.vpro.nl/programmas/koken-met-van-boven.html)

Donderdag 16 november is zij de eerste kookboekenschrijver bij Boekhandel Dominicanen in de kookboeken7daagse! 

Yvette signeert  vanaf 19.00 uur haar boeken en gaat graag in gesprek met haar fans, dus als er nog een vraag is die u haar altijd hebt willen stellen……

Home Made, het eerste kookboek van Yvette van Boven, was een bestseller en werd uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar. Daarna verscheen nog een aantal boeken: Home Made Winter (2011), Home Made Zomer (2013), Home Baked (2014) en "Home sweet Home Iers comfort food" (2017).

Het laatste boek van Yvette van Boven,  Home Sweet Home XMAS, is zojuist verschenen:

Een romantisch eerste ‘kerstje’ voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met de complete schoonfamilie over de vloer: met dit kerstkookboek van Yvette van Boven komt iedereen goed beslagen ten ijs. Home Sweet Home XMAS staat vol tips over hoe u een kerst kunt hebben zonder stress of paniek. De recepten zijn verdeeld in voorbereiden en bereiden, zodat de thuischef precies weet waar hij of zij aan toe is en ook zelf nog van het gezelschap kan genieten. Van papajasoep met kreeft tot een champagnebowl met cranberry’s, of wat dacht u van terrine van zachte prei, zalm en geitenroom en bloedsinaasappel-meringuetaartjes toe? Met de recepten, menusuggesties en de vele praktische ‘ontstresstips’ van Yvette zal het kerstdiner gegarandeerd een succes worden.

pro-mbooks3 : libris