Leesclub over In alle steden

zondag 12 november 2017 10:30
Leesclub over In alle steden

Op zondag 12 november organiseren wij van 10:30 tot 12:00 een Leesclub over de intrigerende roman van Aukelien Weverling: In alle steden. In oktober nog ons Boek van de Maand .

De Leesclub zal worden geleid door niemand minder dan Koen Eijkhout.

Deelname is gratis. Wil je meedoen? Geef je dan op via: [email protected]

Vermeld daarbij even of je al in bezit bent van het boek of dat je graag een exemplaar zou willen reserveren.

 

Tot de grote leesverrassingen van dit najaar behoort In alle steden van Aukelien Weverling. Na 2 hoofdstukken lezen dacht ik: Niet alleen Vlaanderen heeft ze dus, de schrijvers met een prachtige taal, waar iedereen zo gek op is. En na 4 hoofdstukken was ik volledig in de ban van de Stad waar hoofdpersoon Bennie zo goed en zo kwaad als het gaat leeft. Bennie was ooit journalist, en genoot alle privileges van de Stad die bij zijn status hoorden. Maar als hij er toch zijn eigen gewoontes op na blijft houden wordt de val ingezet. Gelukkig voor Bennie is hij iemand die de dingen neemt zoals het komt en overal de zonnige kant van ziet..

Aukelien Weverling heeft met In alle steden een nieuwe Nederlandse klassieker geschreven. Leesvoer voor elke lezer die houdt van mooie taal. Voor liefhebbers van Brave New World en 1984. En voor iedereen die zich graag laat verrassen door een mooi verhaal waarin de lach en de traan nooit ver weg zijn....Aukelien Weverling heeft met In alle steden een nieuwe Nederlandse klassieker geschreven. Leesvoer voor elke lezer die houdt van mooie taal. Voor liefhebbers van Brave New World en 1984. En voor iedereen die zich graag laat verrassen door een mooi verhaal waarin de lach en de traan nooit ver weg zijn....

 

Janna Navis, boekverkoper

 

pro-mbooks3 : libris