Meld je aan voor de Meet & greet met Carlos Ruiz Zafón!

zaterdag 11 november 2017 11:00
Meld je aan voor de Meet & greet met Carlos Ruiz Zafón!

7 November verschijnt Het Labyrint der geesten, de indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! De bestsellerreeks die begon met De schaduw van de wind.  Zafón is 11 november van 10.45 tot 11.45 uur bij ons in de winkel voor een meet & greet. Uiteraard zal hij zijn boeken dan ook signeren.

LET OP: Zafón moet op tijd weer weg, dus om er zeker van te zijn dat je niet voor niets komt en zonder gesigneerd exemplaar naar huis gaat, willen we je dringend vragen je aan te melden door een mailtje te sturen naar: [email protected]anen.nl. Reserveer ook alvast een exemplaar van 'Het labyrint der geesten'.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie, intrige en avonturen in het mysterieuze Barcelona en is een eerbetoon aan de wereld van het boek. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum.

Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Met zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel en De gevangene van de hemelDe Nederlandse vertaling van het langverwachte vierde deel Het labyrint der geesten verschijnt op 7 november 2017.

De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Het labyrint der geesten

Spanje in de late jaren ’50: Een opdracht van de geheime dienst brengt de eigenzinnige Alicia Gris van Madrid terug naar haar geboortestad Barcelona. Zij moet de plotselinge verdwijning van minister Mauricio Valls ophelderen, wiens duistere geschiedenis hem in lijkt te halen. Hij heeft een geheimzinnig boek uit de reeks Het kerkhof der Vergeten Boeken in zijn bezit, dat Alicia pijnlijk aan haar eigen lot herinnert. Het voert haar naar de boekhandel Sempere & Zoon, in het hart van Barcelona. Maar de antwoorden die Alicia daar vindt, brengen niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van de mensen die haar dierbaar zijn.

pro-mbooks2 : libris