Presentatie bijzondere Ellufjesscheurkalender

vrijdag 24 november 2017 19:30
Presentatie bijzondere Ellufjesscheurkalender

Op 24 november a.s. wordt om 19:30 uur de eerste unieke De Ellufjesscheurkalender 2018 feestelijk gepresenteerd! De Elfjesscheurkalender 2018 is een initiatief van de Coalitie Maastricht-Heuvelland tegen Laaggeletterdheid, Govert Derix, Boekhandel Dominicanen en Uitgeverij TIC. Een kalender vol leuke elfjes van prominenten en cursisten van de cursussen basisvaardigheden Nederlands.

De Coalitie is een samenwerkingsverband van Trajekt, ROC Leeuwenborgh, Bibliotheek Centre Céramique Maastricht, Heuvellandbibliotheken, Cubiss Limburg en Stichting Lezen & Schrijven.

Deze organisaties proberen gezamenlijk het bestaande educatieve aanbod basisvaardigheden voor laaggeletterde volwassenen in Maastricht en het Heuvelland te verbeteren en uit te breiden, bijvoorbeeld door  taalpunten te openen in diverse wijken van Maastricht en in de bibliotheken in het Heuvelland.

Aan deze uitgave werd belangeloos meegewerkt door:

Uitgeverij TIC Maastricht

Paul Kusters

Govert Derix,

Boekhandel Dominicanen B.V.

Allen die een of meerdere Elfjes hebben geschreven.

De uitgave is mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Vrienden van Dominicanen en vele vrijwillige bijdragen van particulieren die de boekhandel gedurende de afgelopen jaren actief gesteund hebben en lezen een warm hart toe dragen.

Vanaf 24 november is deze bijzondere scheurkalender te koop in Boekhandel Dominicanen.

Vragen? Stuur gerust een mailtje: [email protected]

pro-mbooks3 : libris