Presentatie Jolanda Linschooten: De adembenemende natuurbeleving van Licht’.

donderdag 29 november 2018 19:30
Presentatie Jolanda Linschooten: De adembenemende natuurbeleving van Licht’.

Donderdag 29 november om 19.30 uur geeft Jolanda Linschooten een presentatie bij Boekhandel Dominicanen over haar nieuwe schitterende fotoverhalenboek De adembenemende natuurbeleving van Licht’.

 

Jolanda Linschooten neemt je in haar Licht mee op haar adembenemende reizen naar licht. 

Licht bestaat uit een serie fotoverhalen, overwegend van boven de noordpoolcirkel. De beleving van het arctische licht staat centraal – licht dat mensen in beweging brengt, zoals het noorderlicht, pastellicht, sneeuwlandschaplicht, midzomerzonlicht, sterrenlicht en poolnachtlicht. Licht is altijd aanwezig – zelfs als het donker is – en Jolanda ervaart hoe belangrijk licht voor haar is. De verhalen in Licht komen voort uit Jolanda’s avontuurlijke reizen en zijn doorspekt met een behoorlijke dosis natuurinformatie. Het avontuur, de natuurbeleving en het belang van licht zijn de thema’s van dit prachtige en unieke fotoverhalenboek.

Jolanda Linschooten is avonturier en hardloper Ze heeft een reeks reisboeken op haar naam staan en houdt presentaties en lezingen over haar tochten. Daarnaast is ze fotografe. Niet de race maar de reis is haar eerste boek, waarin ze vertelt wat rennen met haar doet: een bevrijdend, inspirerend verhaal. Haar tweede boek, De adembenemende natuurbeleving van licht, is deze maand verschenen.

De presentatie is gratis toegankelijk.

pro-mbooks2 : libris