Bonave Trilogie 3: Meet & greet Tineke Aarts

zondag 1 oktober 2017 14:00
Bonave Trilogie 3: Meet & greet Tineke Aarts

Zondag 1 oktober 2017 om 14:00 uur in Maastricht is Tineke Aarts opnieuw te gast bij Boekhandel Dominicanen. Dit keer naar aanleiding van het verschijnen van deel 3 uit de Bonave-Trilogie: ‘Geboren uit een roos’.

Meet & Greet Tineke Aarts en vraag haar alles over ‘Geboren uit een roos’, het 3e en laatste deel van de Bonave-trilogie. Laat je boek signeren en proef de Bonave Passion van ‘Maison Malbec’ in Cahors,

Geboren uit een roos:

In 1992, twaalf jaar nadat Juliette Bonave haar intrek in de verlaten wijnboerderij van haar familie heeft genomen, wordt het domein opnieuw door tegenslagen getroffen. Juliette is vastbesloten het tij te keren en werkt aan een bijzondere wijn die de impasse moet doorbreken: de Bonave Passion. De wijn krijgt onverwachte eigenschappen toegedicht en bijna magische krachten.
Het hele gehucht ademt echter nog het verleden en dat laat dochter Virginie niet onberoerd. Ondanks de zorgen over haar dochters psychische gesteldheid, is Juliette genoodzaakt naar Parijs te reizen om haar toekomst veilig te stellen. Dan spelen allerlei oude krachten weer genadeloos op.
Geboren uit een roos is een sfeervolle pageturner vol onvergetelijke personages en oude legendes. In deze boeiende roman vallen heden en verleden weer naadloos samen; nu met de generatie die leefde tijdens de Tweede Wereldoorlog onder het Vichy-regime.

pro-mbooks2 : libris