Expositie Fomaas: Grens & Grenzen

zaterdag 11 november 2017 18:00
Expositie Fomaas: Grens & Grenzen

van 21 oktober tot en met 12 november 2017 exposeert Fomaas Maastricht met foto's rond het thema het thema { Grens @ Grenzen }

2017, een jaar waarin wereldwijde krachten op een nieuwe manier invloed uitoefenen.

Maatschappij, politiek en religie komen in een ander daglicht te staan. Morele waarden veranderen en er worden nieuwe lijnen uitgezet.

Zowel psychologische, sociale als fysieke grenzen zullen vervagen of worden aangescherpt. Hoogwaardige intelligentietechnologie oefent een steeds grotere invloed uit op de bestaande maatschappij. Sociale media zijn niet meer weg te denken binnen ons dagelijkse bestaan. Welke gevolgen heeft dit alles?

De Stichting Foto Manifestatie Maastricht wil aan de hand van een expositie tonen hoe de fotograaf deze veranderingen, overschrijdingen, wentelingen en transformaties vast legt.

Hiervoor hebben zij een aantal fotogroepen uit Maastricht en omgeving gevraagd om aan de hand van het thema { Grens @ Grenzen } hun visie op dit onderwerp vast te leggen.

Het resultaat wordt van 21 oktober tot en met 12 november 2017 in Boekhandel Dominicanen Maastricht geëxposeerd.

 

FoMaas is de werknaam van Stichting Fotomanifestatie Maastricht, een gezamenlijk initiatief van een vijftal Maastrichtse fotogroepen.Het doel van FoMaas is het bevorderen en ondersteunen van de amateurfotografie in een brede zin van het woord

pro-mbooks3 : libris