Kinderboekenweekfeest: Michael Reefs : Bram en de Orde van Avalon

zondag 7 oktober 2018 13:30
Kinderboekenweekfeest: Michael Reefs : Bram en de Orde van Avalon

Michael Reefs geeft om 13.30 uur een magische presentatie over zijn nieuwe boek Bram en de Orde van Avalon. Na afloop kunnen jullie in kleinere groepjes een code kraken.

Je kunt tot vijf uur meedoen aan de Bieb-bende speurtocht. Met  een instructieboekje zoek je  in de winkel naar opdrachten. Uiteindelijk bevrijd je een Hemelrijder uit zijn schilderij. 

Al vanaf zijn twaalfde schrijft Michael fantasy verhalen. Pas toen hij in 2004 aan de Pabo ging studeren, begon het idee voor een kinderboek. Een verhaal dat anders moest zijn, een verhaal dat omvangrijk genoeg was voor 12 delen. De Bieb-bende is een avonturenserie voor kinderen vanaf 9 jaar. De boeken hebben korte hoofdstukken en het verhaal is met vaart geschreven. Met ieder deel wordt een stukje van het mysterie ontrafeld. De hoofdpersonages zijn vijf kinderen, in de leeftijd van 11 tot en met 13 jaar. De boeken hebben QR-codes na ieder hoofdstuk, een interactieve website, een gratis app en nog veel meer extra's! Dit jaar verscheen Het zevende deel in de reeks over de Bieb-bende: De Toren van Enigma

9+

pro-mbooks2 : libris