Creatieve workshop Tijs en Esther: Knots

woensdag 13 oktober 2021 15:00
Creatieve workshop Tijs en Esther: Knots

Woensdag 13 oktober om 15.00 geven Tijs van Marle en Esther van den Brink van het kinderboek 'Knots' een creatieve workshop! In de workshop gaat schrijver Tijs je leren hoe je een spannend verhaal kunt bedenken. Daarna ga je met illustrator Esther met houtskool je verhaal in oerleuke tekeningen uitbeelden!

Doe je mee? Meld je dan aan via [email protected]

Over Tijs en Esther

Tijs van Marle zou je ook kunnen kennen als scenarioschrijver van o.a. 'Mees Kees' en 'Dummie de Mummie'. Voor Esther van den Brink is Maastricht niet onbekend. Als illustrator is Esther al jaren werkzaam in haar studio in Maastricht. Met haar bedrijf 'Brinkpics' maakt ze illustraties van hoge kwaliteit... Nadat ze in 1991 afstudeerde aan de Kunstacademie Maastricht werkte ze jarenlang als beeldend kunstenaar.

Over knots

Knots gaat over een holenjongetje in de oertijd. Hoewel hij de naam van een echte krijger heeft gekregen, voelt Knots zich niet zo stoer. Hij vindt slakkensoep maar vies en is als de dood voor sneeuwleeuwen en Oerkies. Als Knots op een dag een kleine sneeuwleeuw vindt, komt hij per ongeluk in een groots avontuur terecht. Is hij misschien toch veel stoerder dan hij zelf dacht?

 

pro-mbooks3 : libris