Magische Harry Potter avond VOL!!!

vrijdag 22 september 2017 20:00
Magische Harry Potter avond VOL!!!

20:00-01:00

Een unieke Harry Potter avond voor Harry Potter fans in een unieke omgeving! Vrijdag 22 september aanstaande organiseren wij samen met onze bloggers van de Young Adult Dome hét Harry Potter fan feest van het jaar. Ter afsluiting van de Young Adult Week/ Literatour zijn alle heksen, tovenaars én dreuzels uitgenodigd voor een magische avond in onze prachtige Dominicanerkerk te Maastricht.

Dit jaar vieren wij dat er al 10 jaar een boekhandel is gevestigd in de Dominicanerkerk en hoe leuk is het dan om onze verjaardag te vieren samen met Harry Potter die sinds juni 20 jaar bestaat!

Boekhandel Dominicanen zal vervuld zijn van magie. Onze boekhandel voor 1 avond in een heel ander licht.

Verder zullen we een leuk programma samenstellen met magische snacks en drankje, een quiz, sorteerceremonie, stands met boeken en merchandise en natuurlijk muziek. Ook zullen de bekende personages uit de boeken aanwezig zijn. Zo zal professor Perkamentus iedereen toespreken bij binnenkomst, leert professor Sneep je drankjes brouwen en kun je met professor Anderling op de foto. En nog veel meer leuke verrassingen...

We organiseren een magisch programma. Zorg daarom dat je rond 20:00u aanwezig bent.

Je bent van harte welkom in je dreuzel outfit of in je magische gewaad!

ER ZIJN  GEEN TICKETS MEER BESCHIKBAAR!

 

Blijf op de hoogte en volg onze Young Adult Dome op Facebook, Instagram of via hun blog.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Best of YA (Unieboek/Het Spectrum) en Van Ditmar.

 

pro-mbooks3 : libris