De Classic Express komt naar het Vrijthof!

zaterdag 29 september 2018 11:00
De Classic Express komt naar het Vrijthof!

Kom jij 29 september luisteren naar mooie muziek in een wel heel bijzondere vrachtwagen? Stap dan in de Classic Express! Een enorme trailer die kan uitschuiven tot een concertzaal met een ruimte voor wel 35 kinderen. Deze enorme concertzaal staat 29 september op het Vrijthof in Maastricht.

De sfeer in de Classic Express is die van een andere wereld. Tijd voor even iets heel anders: tijd voor mooie muziek!

Aan boord van de Classic Express spelen de prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, de jonge helden Mayte Levenbach (viool), Niels Jacobs (Trombone) en Afke Wijma (piano/presentatie). Neem plaats op de zitjes en laat je betoveren door prachtige klassieke muziek! Tijdens het concert kun je lekker luisteren naar muziek en praten met de jonge muzikanten. Je kunt natuurlijk ook samen muziek maken. Bekijk hier het filmpje om te weten te komen wat de Classic Express nou precies is: 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Heb jij zin om op een bijzondere manier kennis te maken met klassieke muziek? Koop dan snel een kaartje, want vol = vol!

Deze muzikale truck staat er natuurlijk niet zomaar. Boekhandel Dominicanen viert die dag ook een feestje. Wij openen namelijk onze gloednieuwe muziekvloer én Aangenaam Klassiek Live gaat van start!  Dus ook in onze boekhandel kun je nog genieten van leuke muziekoptredens.

Om de dag nog feestelijker te maken kosten de kaartjes voor de Classic Express geen 10 euro, zoals normaal, maar slechts 5 euro!

Het concert vindt 3x plaats: om 11:00, 14:00 en 15:00 uur en is vooral voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zeer geschikt.  Voor ieder moment is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de concerttruck. Kaarten voor de drie concerten zijn te koop bij de klantenservice van Boekhandel Dominicanen of te bestellen via: [email protected]

Zien wij jou samen met jouw vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes op ons muzikale feestje? Natuurlijk mogen je (groot)ouders ook gewoon mee😉

  Mayte Levenbach            Niels Jacobs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pro-mbooks2 : libris