Juffen-en meestersavond in Boekhandel Dominicanen

woensdag 19 september 2018 19:00
Juffen-en meestersavond in Boekhandel Dominicanen

Een mooi feestje voor al die bijzondere en onmisbare juffen en meesters, medewerkers van het kinderdagverblijf, bibliotheekmedewerkers en logopedisten! Boekhandel Dominicanen organiseert woensdagavond 19 september aanstaande om 19:00 uur de allereerste Juffen- en meestersavond.

Kom gezellig met uw collega’s genieten van een avond vol boeken, interessante lezingen en natuurlijk een hapje en een drankje. Zo leert u bijvoorbeeld de fijne kneepjes van het voorlezen en krijgt u een sneak preview van dé boeken van de Kinderboekenweek 2018 met het thema Vriendschap en van ons programma tijdens de Kinderboekenweek. Verder zijn er verschillende kinderboekenschrijvers en uitgevers van de partij die u alles kunnen vertellen over hun boeken. U zult

Heeft u goed opgelet bij de cursus voorlezen aan kinderen? Probeert u het zelf eens! De beste voorlezer wint een zorgvuldig samengesteld boekenpakket voor zijn/ haar klas! Aan het einde van deze inspirerende avond ontvangt u ook nog een leuke goodiebag.

Zin om deze inspirerende en vooral ook gezellige avond bij te wonen? Meld u en uw collega’s dan aan via: [email protected].  Wij vernemen graag namens welke school u aanwezig zult zijn. Stuur dit bericht ook vooral door naar uw collega’s.

Wij zien u graag de 19de!

 

pro-mbooks3 : libris