Muzikale opening van een gloednieuwe muziekvloer

zaterdag 29 september 2018 09:00
Muzikale opening van een gloednieuwe muziekvloer

Is ‘music ook your first love’? Kom dan 29 september naar de spetterende, muzikale opening van onze gloednieuwe muziekvloer! Klinkt dit als muziek in je oren? Mooi!

De hele dag kun je genieten van verschillende artiesten, bands en vele muzikale uitspattingen.

Hef om 12:00 uur gezellig met ons het glas tijdens de officiële opening. Niemand minder dan de wethouder van cultuur van Maastricht Jim Janssen knipt het lint door!

 

Het programma in Boekhandel Dominicanen (meer info volgt)

Klik op de links voor meer informatie

- Talenten van Kumulus >>

- Muzikanten van de Stichting Muziek Jong voor Oud: De Zweedse cellist (13:00 uur) en Tea for two (14:00 uur) >>

- Turkse muziek van Intro in Situ >>

- Charlotte Haesen (15:00 uur) >>

- Sjeng Sjer en de Sjele (17:15 uur) >>

Het muzikale programma in Boekhandel Dominicanen is uiteraard gratis te bezoeken!

Je kunt niet alleen de hele dag genieten van livemuziek, je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen. 29 september is het namelijk ook Aangenaam Klassiek Live dag. Het nieuwe muziekseizoen wordt geopend met veel nieuwe releases, posters, speciale uitgaven en 40 zeer aantrekkelijk geprijsde cd-uitgaven. Bij aankoop vanaf €25,- aan muziek, maak je ook nog eens kans op een leuke goodiebag met info over klassieke muziek en een unieke Aangenaam Klassiek Live cadeaukaart, waarmee je kans maakt op €100,- shoptegoed!

Koop snel kaartjes voor de Classic Express!

Tot slot hebben we nog iets heel bijzonders… op het Vrijthof zal namelijk de Classic Express van het Prinses Christina Concours neerstrijken. De prijswinnaars en jonge helden van het Prinses Christina Concours geven hier prachtige optredens speciaal voor de jeugd. Leuk voor kinderen om op een bijzondere manier kennis te maken met klassieke muziek!

Weten wat de Classic Express precies is? Bekijk het filmpje:

Ben jij nieuwsgierig geworden? Koop dan snel een kaartje, want vol = vol! Omdat wij een feestje vieren die dag, kosten de kaartjes voor de Classic Express, in plaats van 10 euro slechts 5 euro! Kaarten zijn te koop bij de klantenservice van Boekhandel Dominicanen of te bestellen via: [email protected]

Er zijn kaartjes beschikbaar voor de concerten om 11:00, 14:00 en 15:00 uur.

Wij zien je graag de 29ste op ons muziekfeestje!

 

 

pro-mbooks3 : libris