Opening muziekvloer: De Zweedse Cellist en Tea for two

zaterdag 29 september 2018 13:00
Opening muziekvloer: De Zweedse Cellist en Tea for two

Talentvolle muzikanten tijdens de opening van onze gloednieuwe muziekvloer, waaronder muzikanten van de Stichting Muziek Jong voor oud! Om 13:00 uur De Zweedse Cellist en om 14:00 uur Tea for two!

De Zweedse Cellist

Petronella Torin is geboren en getogen in een Klein dorpje op het Zweedse platteland. Ze bracht veel tijd door in de bossen en bij de dieren. Haar grote hobby en passie was paardrijden. Haar beslissing om professioneel cellist te worden verraste dan ook iedereen. Na haar middelbare school ging ze studeren in Arvika bij lector Lars-Inge Bjärlestam aan het Ingesund Pre-Conservatory. 

Ze vervolgde haar studie aan de Deense nationale academie in Odense; de thuisbasis van grote artiesten als H. C. Andersen en Carl Nielsen. Daar volgde ze haar bachelor studie bij professor Niels Ullner, solocellist van het Malmö Symphony Orchestra. Na deze studie was Petronella een jaar lang uitwisselings student aan het Conservatorium Maastricht. Sinds september studeert ze het master programma aan het Koninklijk Conservatorium van Luik.

Tea for two

Met Tea for Two haal je een gezellig muzikaal duo in huis. Zangeres Leentje brengt samen met haar charmante pianist de mooiste liedjes uit de jaren 50, 60 en 70. Wegdromen bij de prachtige stem en de melodieuze piano, aangevuld met een vleugje dwarsfluit. Tea for Two speelt voor u Frank Sinatra, Louis Armstrong, Elton John, Edith Piaf... Zingt u mee?

 

Dit opreden is gratis toegankelijk.

Vragen? Stuur een mailtje: [email protected]

 

pro-mbooks2 : libris