Tips en meer...

Dominicanen tipt

Op deze pagina kun je onze boeken- en muziektips lezen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten. Lees je bijvoorbeeld graag wetenschappelijke boeken? Dan heb je wellicht wat aan de tips van Frank. Toch meer van de Engelstalige Fantasy? Dan is Erwin uw man! 

Maak hieronder kennis met onze boekverkopers en hun specialiteiten. Klik op de gewenste boekverkoper en laat je adviseren, inspireren maar vooral amuseren!

Literaire tip

Verwachting

‘Verwachting’ is een eigentijds, levensecht, intelligent en vlot geschreven verhaal van 3 vriendinnen die samen in een huis in Londen wonen.Hannah, Cate en Lissa zijn jong, ambitieus en onafscheidelijk. Hun dagen zijn gevuld met kunst en activisme en staan bol van liefde en uitgelatenheid. Ze zijn 29 en de wereld ligt nog aan hun voeten. Ze genieten van het leven en hebben grootse verwachtingen. Maar een paar jaar later is alles anders, veel sneller dan ze hadden kunnen bedenken. Hun grote verwachtingen die ze als jonge vrouwen hadden, zijn voor geen van allen uitgekomen en dit heeft ook een invloed op hun vriendschap. Jaloezie en concurrentiestrijd gaan meer een rol spelen. ‘Verwachting’ is geschreven vanuit 3 perspectieven en springt op en neer door de tijd. Het gaat niet alleen over vriendschap in de eenentwintigste eeuw maar ook over keuzes maken en daar de consequenties van dragen, over moederschap en verantwoordelijkheid, over vervlogen naïviteit en spontaniteit.


Verwachting| Anna Hope | €22,99 | ISBN 9789026352850

Thriller tip

De laatste stem

De laatste stem is een originele en spannend thriller. Boeiend vanaf de eerste pagina met een geraffineerde opbouw en een spannende ontknoping. Het is zowel een misdaadverhaal, rechtbankthriller als liefdesverhaal. De laatste stem heeft het allemaal! Als jurylid is Maya Seale verantwoordelijk voor de vrijspraak van de van moord beschuldigde leraar Bobby Nock. |Mara jaren later is zij zelf hoofdverdachte als haar collega-jurylid dood wordt aangetroffen in haar hotelkamer. Nu is het haar taak haar eigen onschuld te bewijzen… 

De laatste stem | Graham Moore | €20,99 | ISBN 9789024589302

Muzikale tip

The Russian Album

‘The Russian Album’ is alweer het zevende album van Lucas en Arthur Jussen op het Deutsche Grammophon label. 

De pianisten maakten een selectie van werken voor twee piano’s van de Russische meesters Dmitri Sjostakovitsj, Sergei Rachmaninov, Igor Stravinsky en Anton Arensky en proberen hiermee de essentie van Russische muziek met haar specifieke klank, kleur en energie te vatten. Wat ons betreft een echte muzikale tip!

The Russian Album | Lucas en Arthur Jussen | 0028948553716 

Tips van je boekverkoper

Maak kennis met ons team. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten. Lees je bijvoorbeeld graag wetenschappelijke boeken? Dan heb je wellicht wat aan de tips van Frank. Toch meer van de Engelstalige Fantasy? Dan is Erwin uw man! Maak hieronder kennis met onze boekverkopers en hun specialiteiten. Klik op de gewenste boekverkoper en laat je adviseren, inspireren maar vooral amuseren!

Erwin

SPECIALITEIT

Fantasy

Engelstalige fictie

Tweedehands en antiquariaat 

MEER OVER ERWIN EN TIPS>>

Evelijn

SPECIALITEIT

Meesterwerken

Vergeten parels uit de literatuur

Geschiedenis

MEER OVER EVELIJN EN TIPS >>

Joyce

SPECIALITEIT

Kinder- en jeugdboeken

Kook- en reisboeken

Hobby, natuur & dier

MEER OVER JOYCE EN TIPS >>

Janna

SPECIALITEIT

Literatuur

Hele dikke romans

Poëzie  

MEER OVER JANNA EN TIPS >>  

Guido

SPECIALITEIT

Muziek

Beeldende kunst

Film(-historie)

MEER OVER GUIDO EN TIPS >>

Frank

SPECIALITEIT

Wetenschap

Management

Klimaat

MEER OVER FRANK EN TIPS >>

Diana

SPECIALITEIT

Gadgets

Thrillers

Spellen

MEER OVER DIANA EN TIPS >>

Mariëlle

SPECIALITEIT

Thrillers

Fantasy

Tijdschriften 

MEER OVER MARIËLLE EN TIPS >>

Desirée

SPECIALITEIT

Literatuur

Thrillers

Kinderboeken

MEER OVER DESIRÉE EN TIPS >>

Renske

SPECIALITEIT

Romans

Thrillers

Evenementen

MEER OVER RENSKE EN TIPS >>

Harriët

SPECIALITEIT

Geschiedenis

Filosofie en psychologie

Spiritualiteit

MEER OVER HARRIËT EN TIPS >>

Marloes

SPECIALITEIT

Koken & Reizen 

Waargebeurde verhalen

Thrillers

MEER OVER MARLOES EN TIPS >>

pro-mbookslibr1 : libris