Tips en meer...

Dominicanen tipt

Op deze pagina kun je onze boeken- en muziektips lezen. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten. Lees je bijvoorbeeld graag wetenschappelijke boeken? Dan heb je wellicht wat aan de tips van Frank. Toch meer van de Engelstalige Fantasy? Dan is Erwin uw man! 

Maak hieronder kennis met onze boekverkopers en hun specialiteiten. Klik op de gewenste boekverkoper en laat je adviseren, inspireren maar vooral amuseren!

Literaire tip

Shuggie Bain

Te midden van alle mooie boeken die op dit moment verschijnen, is er eentje waar wij nu al een lans voor wil breken: Shuggie Bain van Man Booker prijswinnaar Douglas Stuart. Shuggie Bain is zo'n roman die je niet meer weg kunt leggen. Met ingehouden adem volg je het jongetje Shuggie en zijn moeder Agnes, die het leven niet bepaald cadeau krijgen. En net als in het boek Een klein leven is de hoop dat het goed komt nooit ver weg. Zo aangrijpend, zo prachtig geschreven, als dit geen nieuwe klassieker wordt…


Shuggie Bain | Douglas Stuart | €22,90 | ISBN 9789046827574

Thriller tip

De laatste stem

De laatste stem is een originele en spannend thriller. Boeiend vanaf de eerste pagina met een geraffineerde opbouw en een spannende ontknoping. Het is zowel een misdaadverhaal, rechtbankthriller als liefdesverhaal. De laatste stem heeft het allemaal! Als jurylid is Maya Seale verantwoordelijk voor de vrijspraak van de van moord beschuldigde leraar Bobby Nock. |Mara jaren later is zij zelf hoofdverdachte als haar collega-jurylid dood wordt aangetroffen in haar hotelkamer. Nu is het haar taak haar eigen onschuld te bewijzen… 

De laatste stem | Graham Moore | €20,99 | ISBN 9789024589302

Muzikale tip

The Russian Album

19 maart verschijnt ‘The Russian Album’. Alweer het zevende album van Lucas en Arthur Jussen op het Deutsche Grammophon label. 

De pianisten maakten een selectie van werken voor twee piano’s van de Russische meesters Dmitri Sjostakovitsj, Sergei Rachmaninov, Igor Stravinsky en Anton Arensky en proberen hiermee de essentie van Russische muziek met haar specifieke klank, kleur en energie te vatten. Wat ons betreft een echte muzikale tip!

The Russian Album | Lucas en Arthur Jussen | 0028948553716 

Tips van je boekverkoper

Maak kennis met ons team. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten. Lees je bijvoorbeeld graag wetenschappelijke boeken? Dan heb je wellicht wat aan de tips van Frank. Toch meer van de Engelstalige Fantasy? Dan is Erwin uw man! Maak hieronder kennis met onze boekverkopers en hun specialiteiten. Klik op de gewenste boekverkoper en laat je adviseren, inspireren maar vooral amuseren!

Erwin

SPECIALITEIT

Fantasy

Engelstalige fictie

Tweedehands en antiquariaat 

MEER OVER ERWIN EN TIPS>>

Evelijn

SPECIALITEIT

Meesterwerken

Vergeten parels uit de literatuur

Geschiedenis

MEER OVER EVELIJN EN TIPS >>

Joyce

SPECIALITEIT

Kinder- en jeugdboeken

Kook- en reisboeken

Hobby, natuur & dier

MEER OVER JOYCE EN TIPS >>

Janna

SPECIALITEIT

Literatuur

Hele dikke romans

Poëzie  

MEER OVER JANNA EN TIPS >>  

Guido

SPECIALITEIT

Muziek

Beeldende kunst

Film(-historie)

MEER OVER GUIDO EN TIPS >>

Frank

SPECIALITEIT

Wetenschap

Management

Klimaat

MEER OVER FRANK EN TIPS >>

Diana

SPECIALITEIT

Gadgets

Thrillers

Spellen

MEER OVER DIANA EN TIPS >>

Mariëlle

SPECIALITEIT

Thrillers

Fantasy

Tijdschriften 

MEER OVER MARIËLLE EN TIPS >>

Desirée

SPECIALITEIT

Kinderboeken

Literatuur

Evenementen

MEER OVER DESIRÉE EN TIPS >>

Renske

SPECIALITEIT

Romans

Thrillers

Evenementen

MEER OVER RENSKE EN TIPS >>

Harriët

SPECIALITEIT

Geschiedenis

Filosofie en psychologie

Spiritualiteit

MEER OVER HARRIËT EN TIPS >>

pro-mbookslibr1 : libris