De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook

€ 20,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

In Ketokuur geeft Pascale Naessens haar visie op het ketogeen dieet:

<>
 • Wat is het precies?
 • Voor wie is het geschikt?
 • Waarin verschilt het van haar manier van eten die gematigd koolhydraatarm is?
 • Het ketogeen dieet wordt eerder vanuit medische of gezondheidsoverwegingen gebruikt voor mensen met (veel) overgewicht, bij bepaalde gezondheidsklachten en ziekten. Vandaar ook de belangrijke bijdragen van twee experts in het boek. Endocrinoloog Prof.dr. Hanno Pijl gaat in op de voor- en nadelen van het dieet voor diabetespatiënten, en dr. William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker - waar hij ook net een boek over heeft geschreven.

  Voor Ketokuur stelt Pascale een tweewekenkuur samen met bestaande en nieuwe recepten voor ontbijt, lunch en diner, waarbij de lezer kan uitbreiden met nog meer recepten voor een derde week

  ISBN
  9789401470490
  Vorm
  ebook
  Uitgever
  Lannoo
  Druk
  1e
  Verschenen
  05-05-2020
  Taal
  Nederlands
  Pagina's
  224 pp.
  Genre
  Koken
  Geen recensies beschikbaar.
  pro-mbookslibr2 : libris