Al die tijd de duivel

Donald Ray Pollock Taal: Nederlands

Paperback

€ 19,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Al die tijd de duivel

Paperback

€ 19,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

NU EEN NETFLIX-FILM: 'THE DEVIL ALL THE TIME'! Een getormenteerde oorlogsveteraan, een echtpaar dat moordend rondtrekt en een smeerlap van een predikant. En midden tussen deze personages, in een godvergeten Ohio, zwerft Arvin rond, een weeskind dat opgroeit tot een goedhartige maar gewelddadige man, die geleerd heeft hoe hij voor zichzelf moet opkomen.

'Al die tijd de duivel' is een crime novel, een thriller en een literaire roman ineen - een boek dat te vergelijken is met het werk van Cormac McCarthy, David Vann en Flannery O'Connor, maar ook met films als 'Natural Born Killers' of 'No Country for Old Men'.

Donald Ray Pollock werd voor 'Al die tijd de duivel' bekroond met de Grand prix de littérature policière 2012 en de Prix Mystère de la Critique 2013. Voor zowel het Franse Lire als het tijdschrift Rolling Stone was het het boek van het jaar.

'Een van de belangrijkste en meest avontuurlijke schrijvers van onze tijd... Als de Coen Brothers op zoek gaan naar hun volgende Oscar, dan zouden ze meteen de rechten van dit boek moeten kopen.' Scotland on Sunday

'Een meesterwerk.' GQ

'Wie aan het boek begint zal het niet meer kunnen neerleggen.' Herald
ISBN
9789079770151
Vorm
Paperback
Uitgever
Karaat, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
20-09-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
320 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris