We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Welkom bij Het Verboden Rijk

Boekhandel Het Verboden Rijk stopt

Helaas het klopt echt, midden in de corona-crisis sluit boekhandel Het Verboden Rijk in Roosendaal na bijna 30 jaar haar deuren. Corona is niet de enige oorzaak, maar het heeft wel invloed. Al langer hadden diverse ontwikkelingen invloed op het resultaat van de winkel. Bouw parkeergarage en herinrichting Nieuwe Markt maakte een einde aan de functie van Roosendaal als regionale koopstad , veel consumenten kregen een andere vrijetijdsbesteding, de opkomst van internet, veranderende aantrekkelijkheid van het centrum van Roosendaal en ook te weinig aantrekkingskracht van de winkel zelf. Omdat wij geen mogelijkheid hebben om die van binnenuit significant te verbeteren, is het moment van stoppen nu. Wij hielden en houden van de boekhandel, en zullen de ontwikkelingen op dit vlak in Roosendaal altijd blijven volgen.

 

Maak een afspraak voor privé-uitverkoop

Voor jullie, alle lieve, trouwe, grote, kleine, oude en jonge klanten geven we nu de gouden tip. Vanaf woensdag 3 maart tot medio april houden we uitverkoop. Dus maak gebruik van deze unieke situatie, door als eerste van deze privé-uitverkoop gebruik te kunnen maken.. Maak een afspraak voor een enkel of dubbel tijdslot, op een tijdstip dat het uitkomt. En kijk geheel in stijl, rustig rond en zoek de boeken die je toch altijd al wilde hebben. We starten met 20% korting.

Noot: bestellingen zijn uitgezonderd van uitverkoopkorting.

 

Adopteer een kast

En voor de echte liefhebbers, adopteer een stukje van de winkel. Kasten, lampen, tafels en ander werkmateriaal. Adopteer een kast, door hem nu te kopen. Hij zal nog even dienst doen en mag eind april met je mee naar huis. Dan blijven we toch nog een beetje verbonden en heb jij thuis een echte inloopkast voor boeken.

 

Vanaf 3 maart zijn we beperkt open voor de uitverkoop. Dus maak een afspraak.

Bel: 0165-529223, bericht via Facebook, Twitter of mail: [email protected] 

U kunt uiteraard ook 24H via de website bestellen www.verbodenrijk.nl 

DHL-pakketten: ophalen en brengen, dagelijks 12.00-16.00.

 

Activiteiten

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Later | Stephen King | 9789022592809 € 20,99
De Mol | Mark Koster | 9789463820257 € 24,99
Vad3r | Pepijn Lanen | 9789026353932 € 22,50
Han | Min Jin Lee | 9789029093743 € 24,99
Troje | Stephen Fry | 9789400406865 € 24,99

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 26 februari t/m 4 maart 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Het nieuwe boek van Tommy Wieringa vanaf nu verkrijgbaar

Gedachten over onze tijd

Tommy Wieringa

€ 24,99
‘Ons boerenland is morsdood. Nauwelijks meer insecten, nauwelijks meer vogels, nauwelijks meer bodemleven. Landdegradatie. Het komt nu aan op radicale dienstbaarheid aan de aarde, zonder hoop op dankbaarheid of begrip van je medemens.’ Tommy Wieringa is niet alleen bezorgd over het boerenland, hij schrijft met dezelfde urgentie over onze cultuur, onze democratie en onze intellectuele vrijheid. De actualiteit is de aanleiding om zijn pen te scherpen, maar steeds weet hij dieper te raken door brandende kwesties in hun historische context te zien en tegelijk een moreel appel te doen. Wieringa excelleert als columnist, zijn stukken geven een indringende analyse van de ontregelingen van onze tijd en zetten daarmee aan tot verder denken en het zoeken naar oplossingen.

Boekennieuws

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2021 bekendgemaakt

1-3-2021 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2021 zijn door..

Longlist Libris Literatuur Prijs 2021 bekendgemaakt

2-2-2021 De longlist met daarop de achttien kandidaten voor de Libris Literatuur Prijs 2021 is op 1 februari door de jury bekendgemaakt. De..

Winnaar van de Mooiste Boekomslag 2020 is Confettiregen ontworpen door Anton Corbijn

14-1-2021 Met 23 procent van de stemmen heeft Confettiregen van Splinter Chabot de verkiezing van het Mooiste Boekomslag van 2020 gewonnen...
Lees verder
pro-mbookslibr3 : libris