2019

mei

Gameboy en Zonnemeisjes

zaterdag 25 mei 2019

10:00-11:00 Michiel Smits over Gameboy, verhaal van een verslaving

In het boek ‘Gameboy’ vertelt Michiel Smit het persoonlijke verhaal van zijn gameverslaving. Vanaf het moment dat Smit als vijfjarige een gameboy krijgt, is hij verloren. Wat begint als een potje gamen op de achterbank verandert sluipenderwijs in nachtelijke sessies in de computerkamer. De tweedimensionale spelwerkelijkheden leggen steeds meer beslag op zijn geest. Terwijl zijn gedachten duisterder worden en menselijk contact hem steeds moeilijker afgaat, lijkt er van buiten niet veel meer aan de hand dan dat hij een lastige puber is. Het omslagpunt komt wanneer hij als student college krijgt over het verslaafde brein. Opeens begrijpt hij waarom zijn leven steeds maar vastloopt in dezelfde patronen, en ook dat het niet te laat is er iets aan te doen

Michiel is in de winkel om hierover  te vertellen, maar vooral ook om uw persoonlijke vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Want zijn verhaal staat niet op zichzelf!

Aanmelden kan hier.

Meer informatie

2020

mei

Johan Cruijff door Auke Kok - uitgesteld!

dinsdag 12 mei 2020

Op dinsdagavond 12 mei komt Auke Kok naar Roosendaal. Hij zal die avond onze gast zijn omdat eind vorig jaar zijn biografie over Johan Cruijff verscheen. Het boek was nog maar net geland op de tafels van de boekhandel of Kok had al een proces aan zijn broek.

Meer informatie