Besloten bijeenkomst Dokter Pol - (VOLGEBOEKT/ HET MAXIMALE AANTAL AANMELDINGEN IS BEREIKT)

vrijdag 19 februari 2016 14:30
Besloten bijeenkomst Dokter Pol -  (VOLGEBOEKT/ HET MAXIMALE AANTAL AANMELDINGEN IS BEREIKT)
Het bezoek van Dr. Pol aan Assen wordt een besloten bijeenkomst voor 500 genodigden. Dit zijn de 500 mensen die van Boekhandel Iwema al een toezegging hebben gekregen en zij ontvangen binnenkort meer details hierover. Vanwege het drukke tijdsschema van Dr. Pol kunnen we dan ook echt niet meer mensen toelaten, dus alsnog aanmelden heeft geen zin.

Dr -Pol -beeld -National -Geographic -Channel

 

*****************************UPDATE 09-02 / 11.30 UUR*************************

BEZOEK DR.POL WORDT BESLOTEN BIJEENKOMST VOOR GENODIGDEN

Vanwege de overweldigende belangstelling voor Dr. Pol zijn we genoodzaakt zijn bezoek te verplaatsen naar het gebouw van RTV Drenthe. We zijn blij dat we door deze samenwerking met RTV Drenthe 500 mensen gelukkig kunnen maken met een korte ontmoeting met Dr. Pol.

Deze 500 mensen hebben van Boekhandel Iwema al een toezegging gehad dat zij Dr. Pol kunnen ontmoeten en ontvangen binnenkort meer details hierover. Alsnog aanmelden heeft dus geen zin meer.

Vanwege de beperkte tijd die Dr. Pol in zijn drukke schema heeft, moeten we helaas de ruim 400 mensen die op de reservelijst staan teleurstellen. Dit ligt echt aan het tijdsschema van Dr. Pol en wij kunnen dan ook absoluut niet meer mensen toelaten tot de besloten bijeenkomst.

Wel hebben we de toezegging dat een groot aantal boeken van Dr. Pol door hem persoonlijk van een handtekening zal worden voorzien. Heeft u interesse om zo’n gesigneerd exemplaar te kopen, mail dan naar [email protected]
Deze boeken liggen vanaf zaterdag 20 februari bij ons in de winkel.

 

***************************UPDATE 05-02 / 17.30 UUR******************

DE SIGNEERSESSIE VAN DE WERELDBEROEMDE DIERENARTS ZIT HELEMAAL VOL. HET MAXIMALE AANTAL RESERVERINGEN IS BEREIKT. JE KUNT JE DAN OOK NIET MEER AANMELDEN

Voor alle gelukkigen die zich op tijd hebben aanmeld:

Let op: hou voor het laatste nieuws of eventuele programmawijzigingen m.b.t. onze activiteiten www.iwema.nl of onze facebookpagina in de gaten. Check dus onze site of facebookpagina nog even voor 19 februari!!

The Incredible Dr. Pol

U kent hem misschien wel als The Incredible Dr. Pol want zijn reality serie is ook in Nederland te zien. "Bij veel van dit soort shows is een script geschreven, bij mij niet. De klanten en dieren gaan voor," zegt Jan Pol met een licht Amerikaans accent. 

De wereldberoemde dierenarts Jan Pol runt samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles een bloeiende praktijk op het platteland van Michigan. In de populaire reality-televisieserie 'The Incredible Dr. Pol' van National Geographic, en nu in dit boek, deelt Jan Pol de beestachtige belevenissen uit zijn veertigjarige carrière.

Hij is opgegroeid op een Nederlandse melkveeboerderij en heeft naam gemaakt als een realistische en eerlijke dierenarts, die altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn patiënten. Of dat nu een brutale cavia is of een paard van duizend kilo. In de serie helpt hij kleine en grote dieren.

 
Een geboren Drent
Dr. Pol wordt geboren in 1942 op een boerderij in Wateren, Zuidwest-Drenthe. De eerste twintig jaar van zijn leven brengt hij daar door. In 1961 loopt hij stage in de Verenigde Staten daar ontmoet hij zijn vrouw Diane.


Datum: vr 19 februari 2016
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: gebouw van RTV Drenthe
Toegang: gratis, alleen voor de 500 genodigden

9789044349467


 
 

pro-mbooks2 : libris