Versjes-op-maat-sessie van Lars van der Werf

zaterdag 5 maart 2016 14:00
 Versjes-op-maat-sessie van Lars van der Werf
Lars treedt tijdens Poëzieweek Assen bij Iwema op met zijn versjes en verhalen.Naast een cabaretachtig optreden is ook een versjes-op-maat-sessie!

Lars Boeken

 

Lars van der Werf is een in 1987 geboren plezierdichter en schrijver uit Rotterdam. In november 2014 verscheen het boekje 'Versjes van Lars' bij uitgeverij J.M. Meulenhoff. Het boekje is in talloze boekhandels in heel Nederland en België verkrijgbaar en was in juli 2015 al toe aan zijn vijfde druk. In februari 2016 verscheen bij Meulenhoff zijn  tweede boekje 'Heb lief'.

Lars -van -der -Werf1

Anderen over de Versjes van Lars: ‘Een romantische hipster met een blauwe typemachine die vertederende liefdesgedichten schrijft.’ - Cosmopolitan ‘Hij weet iedere keer weer precies te benoemen waar jij geen woorden voor hebt.’ - Tijdschrift Wendy ‘Zijn gedichten toveren een glimlach op je gezicht.’ - De Groene Amsterdammer

 

Lars van der Werf (Rotterdam, 1987) is een Rotterdamse dichter die al versjes schrijft zo lang als hij zich kan herinneren. Per trein en ander openbaar vervoer trekt hij er met zijn typemachine op uit om versjes op maat te schrijven en overal te verkondigen dat 'Heb lief' is waar het leven om draait. Zijn eerste bundel Versjes van Lars verscheen in 2014, gevolgd door Heb lief in februari 2016.

 


Datum: za 5 maart 2016
Tijd: 14.00 uur -16.00 uur
Locatie: Boekhandel Iwema
Toegang: gratis
Reserveren: [email protected]

 

 

 

pro-mbooks2 : libris