Boekpresentatie Op eigen kracht - Sonia Hoenders

vrijdag 27 november 2015 19:30
Boekpresentatie Op eigen kracht - Sonia Hoenders
Kom naar de boekpresentatie van Op eigen kracht van Sonia Hoenders, vrijdagavond 27 november vanaf 19.30 uur bij Iwema.

 

Papa die superman is of je lievelingsknuffel die kan praten: in de innerlijke wereld van kinderen kan alles! In Op eigen kracht laat Sonia Hoenders zien hoe je een kind kunt helpen zijn zelfhelend vermogen aan te spreken. Hoe? Door je kind mee te nemen op avontuur aan de hand van zijn lievelingsknuffel of idool. Theorie wordt afgewisseld met eigen ervaringen en ontroerende voorbeeldgedichten. Het zelf schrijven van helende gedichten of vSonia Hoenders -verkleinderhalen wordt kinderspel met de duidelijke schrijfinstructies en het stappenplan.
De aanvullende creatieve opdrachten en speelse oefeningen maken Op eigen kracht tot een praktisch boek, dat uitnodigt om ermee aan de slag te gaan.

Sonia Hoenders (1970) woont in de kop van Drenthe met haar man, drie kinderen, hond, kat en konijnen. Vanuit haar bedrijf, Centrum de Stip, werkt ze als tekentherapeute en coach bij hooggevoeligheid. Daarnaast verzorgt ze workshops en atelierlessen voor kinderen, jongeren en moeders. Ze nodigt je uit je innerlijke kracht aan te spreken en zelf op zoek te gaan naar oplossingen voor je problemen. Zo word je zelfredzaam. Helende verhalen en gedichten ondersteunen dit proces.

Datum: vr 27 november 2015
Aanvang: 19.30 uur
Toegang: gratis
Locatie: Boekhandel Iwema
Reserveren: [email protected]
of 0592-317519

pro-mbooks3 : libris