Proeverij Guilty Pleasures - Sabine Koning

dinsdag 24 november 2015 15:00
Proeverij Guilty Pleasures - Sabine Koning
WIJZIGING TIJDSTIP GUILTY PLEASURES PROEVERIJ! In tegenstelling tot eerdere berichtgeving vindt de Guilty Pleasures Proeverij niet 's avonds plaats, maar dinsdag 24 november van 15.00 tot 17.00 uur bij Iwema. In het Guilty Pleasures kookboek geen ruimte voor salades, suikervrije recepten en superfoods. Sabine Koning gaat recht tegen de trend om gezond te eten in.

 

Guilty _Pleasures _Kookboek _Coverfeat

Haar kookboek bevat meer dan 60 overheerlijke, onweerstaanbare caloriebommen die zo schandalig lekker zijn, dan je je er eigenlijk voor zou moeten schamen.

Van oreo-nutella-icecream tot Jack Daniel’s spareribs, van rundvleeskroketten met huisgemaakte frieten tot de veelgeprezen chocolade-fudgetaart: elk recept in dit boek is fingerlickin’ good!
Een geweldig cadeau voor stoere, hamburgerflippende barbecuemannen of enthousiaste thuisbakkers die op zoek zijn naar een over-the-top-taartrecept. Stiekeme fan van fastfood-ketens? Sabine laat je zien hoe je de populairste burgers en pizza’s zelf kunt maken. Zondigen was nog nooit zo fijn!

‘Hét boek voor lekkerbekken!’ UitPaulinesKeuken.nl
Off the record
Sabine is een stoere chick die van aanpakken weet, en – zeer bewonderingswaardig – een van de weinige fulltime foodbloggers. Maar: offday en lekker fout op de bank een bestelde pizza gegeten? Staat gewoon online. Heerlijk, die nuchterheid. Natuurlijk probeert ook zij gezond te eten & te leven, maar ze gelooft er heilig in dat je jezelf niet altijd alles moet ontzeggen. Music to my ears, haha! – WV
Gpk _sneakpeekfeat -650x 450

Persrecensies

‘Dit kookboek is mijn ultieme guilty pleasure. Doe jezelf een plezier, koop dit boek!’ FrancescaKookt.nl

‘Genieten moet je groots aanpakken en Sabine weet precies hoe. Haar recepten zijn origineel, makkelijk te maken én fingerlicking good.’ Monique van Loon van Culy.nl
‘Een boek om ultiem en zonder schuldgevoel van te genieten. Sabine is de Queen of Guilty Pleasures.’ BrendaKookt.nl
Kom en proef het zelf tijdens de proeverij!

Datum: di 24 november 2015
Tijdstip: 15.00 uur tot 17.00 uur
Toegang: gratis
Locatie: Boekhandel Iwema
Reserveren: [email protected]
of 0592-317519

pro-mbooks2 : libris