Boekentafel bij Symposium over het Basisinkomen - Basisteam Assen

woensdag 21 september 2016 20:00
Boekentafel bij Symposium over het Basisinkomen - Basisteam Assen
Het Basisinkomen Basisteam Assen organiseert in de week van het basisinkomen een forum /discussieavond over gratis geld, ofwel het basisinkomen. M.m.v. o.a. Frans Kerver - de eerste Nederlander met een gecrowdfund jaarinkomen

 

Een basisinkomen voor iedereen

In de gemeente Assen is sinds mei 2015 een Werkgroep Basisinkomen actief. De werkgroep opereert als onderdeel van de landelijke Vereniging Basisinkomen.

Tot nu toe is de werkgroep maandelijks bijeen gekomen om met elkaar te praten over basisinkomen, maar ook om ideeën op te doen hoe het basisinkomen ook in de gemeente Assen op de kaart kan worden gezet.

Dat kan via de politiek, maar ook door zoveel mogelijk mensen te informeren over en te interesseren voor het basisinkomen.

Cropped -vereniging -basisinkomen -logo -940x 120-NEW

Als er genoeg ‘ massa’ is volgt de politiek vanzelf. In de week van 19 -25 september 2016 is de Week van het Basisinkomen.

Ook in Assen wordt deze week aangegrepen door de Werkgroep Basisinkomen. De leden van de werkgroep informeren de inwoners van Assen dan over het basisinkomen en gaan daarover eventueel het gesprek aan. Ook wordt iedereen de mogelijkheid geboden een ‘ basisinkomen’ aan te vragen.

Nl -banner -basisinkomen -net

 

Kijk hier voor meer informatie!

 

Datum: woe 21 september 2016
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: Adventskerk Assen
Toegang: 
Gratis
Aanmelden: [email protected]

 

pro-mbooks3 : libris