Feestelijke opening uitbreiding christelijk assortiment

zaterdag 3 september 2016 16:00
Feestelijke opening uitbreiding christelijk assortiment
Het assortiment christelijke boeken bij Iwema is uitgebreid en om dat te vieren, vindt er een feestelijke opening plaats op zaterdag 3 september om 16.00 uur.

 

Met een hapje, een drankje en muzikale omlijsting. Stadspredikant Bert Altena zal de christelijke hoek bij ons feestelijk openen en een voordracht houden.

Daarnaast hebben we ook een feestelijke dagaanbieding: de glossy van 'De Bijbel - Het Nieuwe Testament' is alleen deze dag verkrijgbaar voor slechts € 5,-. Daarna kost het mooi vormgegeven blad € 15,-.

CQTV67x W8AABCxw

 

Het evangelie is wereldwijd al in vele verschijningsvormen gedrukt geweest, maar deze uitgave is wel een heel bijzondere. LenteMedia bracht het Nieuwe Testament als glossy, als kleurrijk magazine met een prachtige, frisse vormgeving en met mooie illustraties.

Door het hele tijdschrift heen staan mooie platen met aansprekende teksten, die prikkelen om te gaan lezen. "Vaak vergeten we dat de Bijbel ook gewoon een inspirerend boek is en niet alleen materiaal voor studie", aldus uitgever Peter van Dijk.

 

Bij deze prachtige Glossy is ook een app ontwikkeld voor iOS en Andriod. Download deze gratis in de appstore en ervaar nog meer via  o.a. het scannen van de pagina’s en stap in de wereld van het Nieuwe Testament

 

Datum: za 3 september 2016
Tijdstip: 16.00 uur
Locatie: Boekhandel Iwema
Toegang:
Gratis

 

 

pro-mbooks3 : libris