VVV Cadeaukaart

Belangrijke wijziging wegens nieuwe regelgeving
Per 1-7-2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaukaart, omdat deze gezien worden als ‘elektronisch geld’ (EGI) en vallen onder de werking van deze wet. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan 50 euro. Uiteraard kun je het resterende deel van de transactie betalen met een van onze andere betaalmethodes.

Voorbeeld: je hebt een VVV Cadeaukaart met een waarde van 100 euro. Je koopt in onze webshop een artikel van 75 euro, dan kun je 50 euro betalen van het tegoed dat op je cadeaukaart staat. De resterende 25 euro met bijv. iDeal. Het overige tegoed op de cadeaukaart kan hij bij een volgende bestelling gebruiken.

 

De VVV cadeaukaart is vanaf 1 november 2017 verkrijgbaar bij de Libris- en Blz.-boekhandel in elke gewenste waarde en in delen te besteden. Je bepaalt zelf het bedrag van je cadeau tussen de 5 euro en 250 euro. Je kunt vanaf 1 november 2017 met deze nieuwe VVV cadeaukaart je aankoop betalen in de Libris- en Blz.-boekhandel en op deze website.

De VVV cadeaukaart vervangt de VVV cadeaubon (papieren versie) en de VVV giftcard en is 3 jaar geldig na activatie. De VVV cadeaubon en VVV giftcard zijn vanaf 1 november 2017 niet meer verkrijgbaar, maar zijn dan nog wel te besteden, zie de voorwaarden hieronder.

 

VVV Cadeaukaart

Geldigheid VVV cadeaukaart: 3 jaar geldig na activatie

Waar geldig: op deze website en in de boekhandel

Waar verkrijgbaar: deze VVV cadeaukaart is verkrijgbaar in de boekhandel

Check hier je actuele saldo van de VVV cadeaukaart

VVV Cadeaubon

Geldigheid VVV cadeaubon: onbeperkt geldig

Waar geldig: in de boekhandel

Waar verkrijgbaar: deze VVV cadeaubon wordt niet meer uitgegeven

VVV Giftcard

Geldigheid VVV Giftcard: 5 jaar geldig na activatie (maximaal geldig t/m 1 november 2022)

Waar geldig: op deze website voor bezorgbestellingen (niet geldig voor afhaalbestellingen in de boekhandel)

Waar verkrijgbaar: deze VVV Giftcard wordt niet meer uitgegeven.

Check hier je actuele saldo van de VVV Giftcard

Hostname: pro-mbooks2