Kaft tot Kaft garantie

Kaft -tot -kaft -logo

De Kaft tot kaft garantie is het kwaliteitszegel voor een ‘gegarandeerd goed boek’. Het is een boek waarbij de uitgever, de boekhandel of de boekverkoper de belofte doet dat de lezer dit boek he-le-maal gaat uitlezen. En het liefst nog in één ruk ook.

Mocht het boek de belofte niet waar maken, kan het geruild worden voor een ander boek.

Voorwaarden

  • Indien u aanspraak maakt op de van Kaft tot Kaft garantie, kunt u het gekochte boek ruilen voor een ander boek van (maximaal) dezelfde prijs. Deze ruil kan alleen plaats vinden bij de boekhandel waar u het boek heeft aangeschaft.
  • Indien uw boekhandelaar kan aantonen dat u het boek weldegelijk heeft uitgelezen, komt de garantie te vervallen.
  • Alleen geldig voor boeken die zijn gekocht en betaald in de fysieke boekhandel, gedurende de periode waarop de garantie betrekking heeft.
  • Niet van toepassing op ebooks.
  • Alleen geldig met de originele aankoopbon én/of, indien van toepassing, het verstrekte garantiebewijs van de boekhandel of boekverkoper.
  • De Kaft tot Kaft garantie is alleen van toepassing in de Libris-boekhandel. Een complete lijst van de Libris-boekhandels vindt u op www.libris.nl.

Varianten

Er zijn vier varianten van de Kaft tot Kaft garantie:

  1. Uw boekverkoper verzekert u van de kwaliteit van een boek en overhandigt u een garantiebewijs bij de aanschaf, de boekverkoper bepaalt de duur van de garantie;
  2. Uw boekhandel selecteert een titel voor de Kaft tot Kaft garantie, te herkennen in de boekhandel aan het Kaft tot Kaft logo. Bij aanschaf ontvangt u het garantiebewijs. de boekhandel bepaalt de duur van de garantie
  3. Libris garandeert dat de winnaars van de Libris Literatuur Prijs en de Libris Geschiedenis Prijs gegarandeerd goede boeken zijn. Voor deze boeken geldt uw aankoopbewijs in een bepaalde periode als uw garantiebewijs.
  4. De uitgever garandeert dat het een goed boek betreft, deze Kaft tot Kaft garantie geldt bij alle deelnemende Libris-boekhandels. Mocht u onverhoopt een Libris-boekhandel treffen die niet deelneemt, kunt u zich wenden tot de Libris Klantenservice.

Deelnemende titels

Variant Titel - Auteur Vanaf: Tot: Garantietermijn
4 Dijk - H.M. van den Brink 28 januari 2016 28 februari 2016 21 dagen
4 Ochtendkoorts - Péter Gárdos 4 mei 2016 4 juni 2016 21 dagen
3 Winnaar Libris Literatuur Prijs 9 mei 2016 9 juni 2016 21 dagen
3 Winnaar Libris Geschiedenis Prijs Nnb Nnb 21 dagen
2 De boekhandel bepaalt de titel en de garantietermijn
1 De boekverkoper bepaalt de titel en de garantietermijn
pro-mbooks3 : libris