juni

Signeersessie Gouden Griffel-winnaar Pieter Koolwijk

zaterdag 3 juni 2023

We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk is hij er: het slotdeel van de Gozert-trilogie. Een serie waarbij je op de enige pagina de inkt van de pagina’s jankt en bij de volgende een spier verrekt van het lachen.

Meer informatie

Presentatie bundel 'Mens en eb - verdichte gedachten' van Monika Joras

zondag 11 juni 2023

Zondagmiddag 11 juni om 15 uur is de boekpresentatie van de bundel Mens en eb - verdichte gedachten van Monika Joras in Kennemer Boekhandel. Singer-songwriter Jim Monkel omlijst de middag muzikaal. Wees welkom.

Meer informatie

Praten over Poëzie met Iduna Paalman

donderdag 15 juni 2023

Een nieuwe lente en een nieuw geluid. Donderdag 15 juni gaan we Praten over Poëzie. Dichter en schrijver Iduna Paalman komt naar Kennemer Boekhandel om in gesprek te gaan over haar werk en inspiratiebronnen. Wees welkom op deze poëtische lente-avond!

Meer informatie

Interview Ilja Leonard Pfeijffer over ´Alkibiades´

vrijdag 16 juni 2023

Er staat iets bijzonder te gebeuren! De literaire boekhandels in de regio (Bredero, De Vries van Stockum, BlokkerAthenaeum Haarlem en Kennemer Boekhandel) organiseren samen hét literaire evenement van dit voorjaar. Op vrijdagavond 16 juni om 20.00u interviewt schrijver en redacteur van NRC Handelsblad Toef Jaeger de legendarische schrijver Ilja Leonard Pfeijffer. Het gesprek vindt plaats in de Doopsgezinde Kerk van Haarlem en onder de majestueuze kroonluchter van de grote kerkzaal zal het gesprek voornamelijk gaan over Pfeijffer´s nieuwste roman Alkibiades, zijn meest ambitieuze tot nu toe. Dit mag u niet missen!

 

Meer informatie

Kennemer Leesclub: De bruiloft van Dorothy West

dinsdag 27 juni 2023

Komende leesclubavond leidt boekverkoper at large Ada Ruiter het gesprek over de Schwob-titel De bruiloft van Dorothy West. Het boek verscheen in 1995, het was het eerste boek in 45 jaar van de toen 88-jarige West en het was Jackie Onassis die haar hiertoe aangespoord had. Lees dit boek en praat mee!

Meer informatie