juni

Kennemer Leesclub leest 'Het eind van de relatie' van Graham Greene

dinsdag 28 juni 2022

Dinsdagavond 28 juni om 20:00 uur leidt boekhandelaar Vincent Elzinga een extra editie van de Kennemer Leesclub over de nieuwe vertaling van de bekende roman The End of the Affair van Graham Greene. 

Meer informatie

Speciale lezing met Fleur de Weerd over Oekraïne

woensdag 29 juni 2022

Kennemer Boekhandel organiseert woensdagavond 29 juni 2022 een avond met Oekraïne-kenner en schrijver Fleur de Weerd. De Weerd was jarenlang voor de Volkskrant correspondent in Oekraïne. Ze schreef het boek Het land dat maar niet wil lukken, waarin ze de geschiedenis van het land voelbaar maakt door de verhalen van haar inwoners. Het boek won in 2016 de Brusseprijs voor beste journalistieke boek. Deze lente is het boek opnieuw uitgebracht, geheel met nieuwe geactualiseerde proloog.  

Meer informatie

juli

Muzikaal Prentenboek Coco kan het

zaterdag 2 juli 2022

Een gezellige muzikale voorlees-voorstelling voor peuters en kleuters op zaterdag 2 juli om 11.00 uur in de Kinderboekhandel. Loop lekker naar binnen, zoek een plekje met je kindje, swing mee en geniet van het verhaal van vogeltje Coco die niet durft te vliegen.

Meer informatie

Boekpresentatie 'Kwab 30 jaar' van Stefan de Groot

zondag 3 juli 2022

Op 3 juli zal om 15:00 uur bij Kennemer Boekhandel de boekpresentatie plaatsvinden van het boek ‘Kwab 30 jaar jubileumuitgave’. Striptekenaar Stefan de Groot tekende 30 jaar geleden de eerste strips met Kwab Nijlpaard. Om dit te vieren verschijnt het boek ‘Kwab 30 jaar - jubileumuitgave’. Jos van Waterschoot, conservator Boekhistorische Collecties en Stripcollecties van het Allard Pierson, zal tijdens de boekpresentatie Stefan de Groot interviewen over het boek. Alle originele Kwab tekeningen worden opgenomen in de unieke Stripcollecties van het Allard Pierson.

Meer informatie

september

Kennemer Leesclub over 'Wormmaan'

dinsdag 13 september 2022

Dinsdagavond 13 september om 20:00 uur leidt boekhandelaar Vincent Elzinga na een zomerstop weer een nieuwe editie van de Kennemer Leesclub. Dit keer lezen we: Wormmaan van Mariken Heitman.

Meer informatie