Livestream Schrijvers op zondag met Erna Sassen

zondag 30 mei 2021 16:00
Livestream Schrijvers op zondag met Erna Sassen

Zondag 30 mei interviewt Manon Duintjer auteur en buurtgenoot Erna Sassen over haar nieuwe ya-roman Zonder titel die overal bejubeld is, ook bij ons in de Kennemer Boekhandel. Een prachtig verhaal over vriendschap en verlies. Meld u aan voor de livestream: [email protected] Klik hier om naar de livestream te gaan. 

Erna Sassen schreef verscheidene jeugdboeken (7+) en young-adultromans (voor 14+), waaronder Een indiaan als jij en ik, Er is geen vorm waarin ik pas, Dit is geen dagboek en Kom niet dichterbij. In Zonder titel werkt ze opnieuw samen met illustrator Martijn van der Linden die prachtige tekeningen bij het verhaal maakte.

Manon Duintjer (1969) is schrijver, schrijfdocent en journalist. Ze schreef o.a. de roman 
We zijn verdwaald en ontwikkelde het filosofiespel Nomizo. Als docent is Manon verbonden aan de Schrijversacademie en de Querido Academie. Zij interviewt regelmatig auteurs in het openbaar. Manon woont in Haarlem met haar man en twee kinderen.

Schrijvers op Zondag is een online live initiatief van Athenaeum Boekhandel, Boekhandel Blokker, Bredero Boeken, Boekhandel De Vries | Van Stockum, Kennemer Boekhandel en Stichting Literair Haarlem in samenwerking met De Pletterij.

Wilt u een gesigneerd exemplaar of heeft u een vraag aan Erna Sassen? Laat het ons weten: [email protected] Aanmelden kan ook op [email protected]

Datum: zondag 30 mei
Tijd: 16:00-17:00 uur
Lokatie: online
Prijs: vrijwillige bijdrage
Aanmelden: [email protected] / 023-5251944

pro-mbookslibr1 : libris