Wij gaan voor leesplezier, wat dit ook betekent voor de kinderen op jullie school! Wij werken al met een heel aantal (basis)scholen in de regio samen, en bezitten veel expertise op het vlak van kinderboeken en schoolbibliotheken, ook in het speciaal onderwijs. Een samenwerking met ons kan van alles betekenen, we kijken graag naar hoe we jou en de school kunnen ondersteunen. Een aantal voorbeelden:

  • In de Kinderboekenweek gaat 10% van wat de ouders van jullie school bij ons besteden aan kinderboeken naar een tegoedbon voor de schoolbibliotheek. De grotere scholen halen zo wel honderden euro’s aan boeken binnen, maar ook voor een kleine school kan het zeker zinvol zijn.
  • We kunnen tijdens de Kinderboekenweek ook met een kraam op de school komen staan. Ook hierbij geldt dat 10% van de opbrengst naar de schoolbieb gaat.
  • Een nieuw thema op school? Wij denken mee over welke boeken hier bij zouden kunnen passen. We leveren een lijst aan die je zelf kunt aanvullen of uit kunt selecteren.
  • Je kunt bij ons ook een lijst boeken aanleveren, wij bestellen ze en brengen ze langs op school.
  • Schoolbieb een tikkeltje chaotisch? We komen langs om de oude boeken eruit te halen, en een lijst samen te stellen waarmee de bieb aangevuld kan worden. Uiteraard houden we hierbij rekening met wat het budget is voor nieuwe boeken.
  • Voor alle soorten bestellingen geldt: altijd 5% scholenkorting.
  • Elk jaar organiseren we een docentenavond. Hier komen uitgeverijen en auteurs vertellen over hun boeken, en inspireren de docenten elkaar tijdens de borrel. Ook is er altijd een rijk gevulde Goodiebag met zowel leuke als nuttige items.
  • Dit jaar zullen we voor de scholen waarmee we samenwerken een exclusieve kinderboeken uitverkoop organiseren.

Voor al deze services vragen we niks, zolang de uitgekozen boeken maar bij ons besteld worden.

Interesse in een samenwerking? Stuur een mail naar onze Kinderboeken-expert Franka Wijers via [email protected]. Dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op de hoogte blijven van alles wat wij doen voor scholen en de beste deals voor de schoolbibliotheek? Abonneer je op onze Scholen-nieuwsbrief (ook voor biebouders, leesconsulenten, Pabo-studenten en andere geïnteresseerden). Klik hier om uw aan te melden.

Onze Kinderboeken-expert Franka Wijers.

Hostname: pro-mbooks3