Reserveer nu het nieuwste deel van De avonturen van Rutger, Thomas & Paco en maak kans op een kaartje voor het exclusieve lanceringsfeestje!

Ontvang als allereerste het nieuwste deel van De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark en ontmoet Rutger en Thomas op hun exclusieve lanceringsfeestje op zaterdag 9 september!

Bestel eerst het boek en vul het formulier in!

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 3 – Het Pretpark

Rutger Vink ; Thomas van Grinsven

€ 17,99

Na het gigantische succes van De Magische Halsband en De Tijdmachine gaan de avonturen van Rutger, Thomas & Paco verder met een nieuw avontuur; Het Pretpark.

Om De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark te vieren, wordt een exclusieve boeklancering georganiseerd. En jij kunt hier bijzijn! Ga op avontuur in Pacoland, ontvang als eerste het boek, laat jouw boek signeren én ontmoet jouw favoriete YouTube-sterren: Rutger en Thomas.

Over het boek

Het Pretpark is het superspannende derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

 

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd?

Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing…

 

‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Pretpark is het derde deel in de serie.

 

Nederlandse Kinderjury

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco hebben twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband en De Tijdmachine. De Magische Halsband won de Kinderjuryprijs in 2022, De Tijdmachine won in 2023. De Kinderjuryprijs is een prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald en is de belangrijkste publieksprijs.

 

Gouden Boeken

De Magische Halsband en De Tijdmachine zijn beide door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.Vragen en Antwoorden

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan deze pre-order actie?
Iedereen mag meedoen met de actie, maar ben je onder de 18 jaar, dan moet je toestemming hebben van je ouders of verzorgers.


Hoe weet ik of ik gewonnen heb?
Als je een entreeticket gewonnen hebt, krijg je persoonlijk bericht.


Mogen mijn ouders danwel verzorgers mee naar het evenement?
Je kaartje is voor twee personen. Daarnaast mag je 1 volwassen begeleider meenemen naar het evenement.


Worden er foto’s gemaakt tijdens het evenement?
Ja, er worden foto’s en video’s gemaakt tijdens het evenement. Je begeleider ontvangt een formulier om toestemming te geven voor gebruik van foto’s op social media.


Is er een parkeerplaats in de buurt?
Ja, er zijn parkeerplaatsen in de buurt.


Zijn er kosten verbonden aan dit evenement?
Nee. Wanneer je de winnaar bent van het entreeticket, kun je gratis naar het evenement. Eventuele reiskosten komen wel voor eigen rekening.

Krijg ik De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark op het evenement?
Ja, op vertoning van je entreeticket ontvang je het door jou in pre-order geplaatste boek De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark en kun je het laten signeren.

Ik kan plots niet naar het evenement komen, mag ik mijn kaartje aan iemand anders geven?
Je kunt contact opnemen met [email protected]. Wij kijken dan naar een passende oplossing.

Actievoorwaarden

De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het pretpark – Pre-order en maak kans op toegangskaartjes voor de boeklancering, waar Rutger en Thomas bij aanwezig zijn.
1.Deze winactie wordt uitgeschreven door Uitgeverij BILLY BONES gevestigd aan Vliegtuigstraat 6-C te Amsterdam in samenwerking met Libris Blz. B.V. gevestigd aan Koninginneweg 1 te Hoevelaken (hierna gezamenlijk te noemen: ‘Organisator’). Op deze winactie (hierna te noemen: ‘Actie’) zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing.
2. Deelname aan deze Actie is mogelijk gedurende de periode van 13-06-2023 tot 31-08-2023.
3. Je kunt deelnemen aan deze Actie wanneer je een pre-order plaats voor De avonturen Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark , EAN: 9789030509516.
4. De te winnen prijzen zijn: 1 toegangskaartje voor 2 personen voor de boeklancering van De avonturen Rutger, Thomas & Paco – Het pretpark (hierna: ‘de Prijs’). Er worden totaal 60 prijzen tijdens de Actie weggegeven.
5. Er wordt een winnaar aangewezen door de Organisator. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
6. De winnaar worden begin september 2023 door de Organisator per e-mail op de hoogte gesteld via het bij de Organisator bekende e-mailadres.
7. Om deel te mogen nemen aan deze Actie, moet je woonachtig zijn in Nederland of België.
8. Voorwaarden voor het deelnemen aan deze Actie is in het in pre-orde plaatsen van De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het pretpark. Je kunt meerdere keren meedoen aan deze Actie. Je doet per order (ongeacht het aantal boeken per bestelling) mee aan de winactie.
9. Ben je onder de 18? Vraag toestemming voor deelname aan deze Actie aan je ouders of verzorgers.
10. De contactgegevens die jij aan de Organisator meedeelt, worden uitsluitend gebruikt om contact op te nemen in geval jij een Prijs hebt gewonnen, en zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard.
11. Het recht van de winnaar om de Prijs te ontvangen is niet overdraagbaar. Het is niet mogelijk de Prijs in te wisselen voor vervangende prijzen of geld.
12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door de Organisator.
13. Ondanks de grootst mogelijke zorg die de Organisator aan de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, of spelfouten of andere vergelijkbare fouten in door de Organisator openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen de Organisator niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor de Organisator in het leven roepen.
14. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade of kosten, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie. In geval het hiervoor bepaalde door een daartoe bevoegde rechter geheel of gedeeltelijk nietig wordt verklaard, of wordt vernietigd, dan zal de Organisator alleen aansprakelijk zal zijn voor de directe aantoonbaar geleden/gemaakte schade/kosten (met uitsluiting van gevolg/indirecte schade/ kosten) en deze aansprakelijkheid voor deze directe schade/kosten in totaal zal nooit meer bedragen dan € 100.
15. De Organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden (de organisatie van) de Actie stop te zetten of de Actie te wijzigen.
16. Deelname aan de Actie houdt acceptatie van deze actievoorwaarden in,
17. De Organisator handelt bij de uitvoering van haar winacties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
18. Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing

pro-mbooks3 : libris