20 Jaar Tosca Menten

'Siem Subliem en het ei van Jannes' voor maar € 2,50 bij aankoop van een boek van Tosca Menten naar keuze

Kakels Mirakels! Tosca Menten is 20 jaar auteur en dat vieren wij met deze geweldige actie!

Het nieuwste boek van Tosca Menten verschijnt op 19 november

De gouden Kokosnoot

Tosca Menten

€ 15,99

De familie Kokos heeft een familietraditie: iedere zomer wordt tijdens een grote barbecue de Gouden Kokosnoot uitgereikt aan het familielid dat het afgelopen jaar de grootste blunder heeft gemaakt.

De onberispelijke vader en moeder van Pom Kokos hebben een afkeer van al dat geklungel en de Gouden Kokosnoot willen ze beslist nooit winnen. Maar Pom wel! In het jaar van de honderdste Gouden Kokosnoot bedenkt Pom samen met oom Petter, de grootste kluns van de familie, een plan om de prijs in de wacht te slepen. Helaas zijn er in een familie vol geboren stuntelaars veel kapers op de kust. En de honderdste Kokosnoot is kennelijk heel geliefd, want in de weken voor de uitreiking regent het opeens blunders in de hele familie… Stap in de hilarische wereld van een bloedstollend familiespel, vol list en bedrog en een heleboel zuivere pech!

Absurdistische humor, kleurrijke personages en een knotsgekke wedstrijd: in deze standalone is Tosca Menten op haar best! Een feest om voor te lezen vanaf 7 jaar of zelf te lezen vanaf 9 jaar, met geestige illustraties van Geert Gratama.

Deze actie is geldig t/m 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt en geldt alleen in de boekhandels (niet online).

Alle boeken van Tosca Menten

pro-mbookslibr1 : libris