Jozua Douglas op tournee

Kinderboekenweekgeschenk van Bette Westera

Het is weer feest, want het is Kinderboekenweek in de boekhandel. Deze week (of eigenlijk 1,5 week) staat alles in het teken van kinderboeken. Het thema van de Kinderboekenweek is "Worden wat je wil 
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar bent of al tien, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 (en natuurlijk ook daarvoor en daarna) kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Koop je tijdens van 6 t/m 17 oktober voor € 12,50 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan ontvang je het geschenkboekje Tiril en de toverdrank van Bette Westera CADEAU (zolang de voorraad strekt).
Je krijgt het ebook geschenk ook wanneer je voor € 12,50 of meer aan Nederlandstalige kinder ebooks koopt in onze webshop.

Het Kinderboekenweekgeschenk
Rond haar tiende verjaardag ontdekt Tiril dat ze iets heel bijzonders kan: van gedaante veranderen, net als haar lievelingsgod Loki. Haar gave heeft ze hard nodig wanneer ze op zoek gaat naar een toverdrank die zelfs van de eenvoudigste schapenboer een dichter maakt...

 

 

Jozua Douglas opent de Kinderboekenweek

pro-mbooks3 : libris