Populaire series 0+

Alle boeken van Nijntje

Alle delen in deze serie

In 1955 verscheen het eerste nijntje-boek. Nu zijn er meer dan 100 boeken over nijntje. Een perfect kraam- of verjaardagscadeau! nijntje heet in het buitenland Miffy. Er is zelfs een nijntje-kindermuseum in Utrecht.

Alle boeken van Boer Boris

Alle delen in deze serie

Boer Boris is een kleuter en heeft een boerderij. Zijn broertje Berend en zusje Sam helpen op de boerderij. Ze werken op de boerderij met een rode tractor en ze maken uitstapjes naar o.a. zee, naar de markt en naar oma. Ted van Lieshout en Philip Hopman hebben meerdere prijzen gewonnen met de boeken van Boer Boris, bijvoorbeeld Vlag & Wimpel, Prentenboek van het jaar.

Alle boeken van Dikkie Dik

Alle delen in deze serie

Kater Dikkie dik is oranje en speelt de hoofdrol in de tekeningen van Jet Boeke. Allerlei thema's komen langs in de lange reeks boeken van Dikkie Dik. Het eerste Dikkie Dik-prentenboek werd gemaakt voor het televisieprogramma Sesamstraat. Al in 1978 kwam Dikke Dik op tv en later ook in het theater. De kat van Jet Boeke heette Dikkie Dik en werd de hoofdpersoon in haar boeken.

Serie Dribbel van Eric Hill

Alle delen in deze serie

Dribbel is een hondje en is erg beroemd uit de boeken van Eric Hill. Dribbel is in 65 talen verschenen en er is een tv-serie. Dribbel is grappig en beleeft van alles. Van boodschappen doen tot verstoppen. Van de boerderij naar het museum. Cadeautip voor de kleintjes!

Serie Gonnie van Olivier Dunrea

Alle delen in deze serie

Een serie met meer dan 20 delen voor peuters met veel aanwijsmogelijkheden. Gansje Gonnie heeft veel vriendjes: Gijsje, Teun, Otto, Ollie, Bo, Eddie.

Serie Woezel en Pip van Guusje Nederhorst

Alle delen in deze serie

Elke peuter kent Woezel & Pip, twee hondjes uit de bekende kinderboekenserie die Guusje Nederhorst ooit startte. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de 'Guusje Nederhorst-Foundation' en wordt gebruikt voor hulpbehoevende kinderen. De boeken bevatten tekenverhalen en/of voorleesverhalen.

Serie Rupsje Nooitgenoeg en meer van Eric Carle

Alle delen in deze serie

Rupsje Nooitgenoeg: Over een rupsje dat zich vol eet tot het een vlinder wordt. De serie bestaat al meer dan 50 jaar en bevat meer dan 60 boeken. Ook ideaal als kraamcadeau.

Serie Bobbi van Monica Maas

Alle delen in deze serie

Monica Maas behandelt in de Bobbi-boeken verschillende thema's: school, boerderij, tandarts, logeren, plassen op een potje. Feitje: Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen boeken over beer Bobbi verkocht.

Abc | Monica Maas | 9789020684216 € 8,99

Alle boeken van Kikker

Alle delen in deze serie

Kikker was in 1889 voor het eerst hoofdpersoon in een boek. 'Kikker is verliefd' werd het begin van een razend populaire serie. In de boeken spelen de vriendjes van Kikker een grote rol, ieder heeft een eigen talent, karakter en vaardigheid: Eend, Haas, Varkentje, Rat, Beertje. Geen gevoel van status: iedereen is gelijk.

Alle boeken van Gruffalo

Alle delen in deze serie

Muis maakt zijn vijanden bang voor De Gruffalo, met zijn oranje en paarse stekels en zwarte tong. Te zien op Netflix en in het theater.

Bumba, bekend van tv, is een clown met veel vrienden in het circus. In het circus halen ze kattenkwaad uit en beleven ze avonturen met bijvoorbeeld dansende beren.

pro-mbooks2 : libris