Wonderschone uitgave van de klassieke tranentrekker

Geheel nieuwe bewerking door kinderboekenauteur Tiny Fisscher

Alleen op de wereld

Hector Malot ; Tiny Fisscher

€ 25,99

Alleen op de wereld is het klassieke verhaal van Hector Malot over vondeling Rémi op zijn reis door Frankrijk. Deze schitterende editie werd geïllustreerd door Gouden Penseel-winnares Charlotte Dematons en bewerkt door kinderboekenauteur Tiny Fisscher, die hierover op haar website vertelt:

 

Rémi heeft een fijn leven met zijn lieve moeder Barberin. Maar zijn wereld stort in, als hij erachter komt dat hij een vondeling is. Wanneer zijn pleegvader hem aan de reizende muzikant Vitalis verkoopt, begint een lange, zware zwerftocht door Frankrijk. Telkens als hij denkt nieuw geluk te hebben gevonden, dreigt hij alles wat hij liefheeft weer te verliezen. Maar Rémi geeft niet op. Nooit.

Kijk uit!

Neem de tijd als je aan dit boek begint, want wie Alleen op de wereld openslaat is voorlopig onbereikbaar. Al ruim een eeuw zorgt dit prachtige verhaal ervoor dat de (voor)lezer alles en iedereen om zich heen vergeet. Pas als je weet hoe het afloopt met de eenzame Rémi, en flink hebt gehuild om alles wat hij meemaakt, kun je weer  verder. Dus houd de tissues bij de hand en laat je meeslepen door dit ontroerende verhaal.

 

Lees nu de eerste hoofdstukken van 'Alleen op de wereld'

pro-mbooks2 : libris